• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Toyota τοποθετεί στο Aygo το σύστημα Touch με οθόνη αφής 7 ιντσών από την έκδοση X-Play (κόστος 278 ευρώ), ενώ το Touch Nav, που διαθέτει και πλοήγηση κοστίζει 578 ευρώ.

Για το SEAT Mii το πακέτο «Ι-ΤΕCH» που συνδυάζεται με τις εκδόσεις εξοπλισμού Style κοστίζει 670 ευρώ και εκτός από το σύστημα infotainment περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών

Το πακέτο Cool & Media, που προσφέρεται σε όλες τις εκδόσεις (πλην της βασικής) του smart forfour, κοστίζει 651 ευρώ.

Seat Mii Vs smart forfour Vs Toyota Aygo

28.455 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/5/2015

Τα SEAT Mii, smart forfour και Toyota Aygo δεν είναι μόνο super ευέλικτα, μανιτζέβελα και οικονομικά, αλλά με λογικό κόστος προσφέρουν προσιτά hi-tech συστήματα infotainment.

 
Στα γρήγορα

SEAT Mii 5d (75 PS S/S)
- Είναι 1,0 λτ. με 75 άλογα
- Καίει 4,7 λτ./100 χλμ.
- Δεν πληρώνει τέλη

Smart forfour 71 PS
- Είναι 1,0 λτ. με 71 άλογα
- Καίει 4,2 λτ./100 χλμ.
- Δεν πληρώνει τέλη

Toyota Aygo 5d
- Είναι 1,0 λτ. με 69 άλογα
- Καίει 4,1 λτ./100 χλμ.
- Δεν πληρώνει τέλη

Σε αυτή την συγκριτική παρουσίαση πρωταγωνιστικό ρόλο δεν έχουν οι κινητήρες, οι αναρτήσεις, τα εσωτερικά και οι επιδόσεις, αλλά τα hi-tech συστήματα infotainment και πλοήγησης, τα οποία πλέον δεν αποτελούν στοιχεία εξοπλισμού μεγάλων και ακριβών αυτοκινήτων, αλλά και μίνι μοντέλων, όπως το SEAT Mii, το smart forfour και το Toyota Aygo. Το καλύτερο από όλα είναι πως τα infotainment αυτά συστήματα με εξελιγμένες οθόνες αφής προσφέρονται σε απόλυτα λογικό κόστος. 

Για το SEAT Mii το πακέτο «Ι-ΤΕCH» που συνδυάζεται με τις εκδόσεις εξοπλισμού Style κοστίζει 670 ευρώ και εκτός από το σύστημα infotainment περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών, ειδικό κάλυμμα κλειδιού, λογότυπο, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ, καθώς ιδιαίτερες ταπετσαρίες. Το πακέτο Cool & Media, που προσφέρεται σε όλες τις εκδόσεις (πλην της βασικής) του smart forfour, κοστίζει 651 ευρώ. Εκτός από το build in σύστημα infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών προσφέρει και σύστημα κλιματισμού. Τέλος, η Toyota τοποθετεί στο Aygo το σύστημα Touch με οθόνη αφής 7 ιντσών από την έκδοση X-Play (κόστος 278 ευρώ), ενώ το Touch Nav, που διαθέτει και πλοήγηση κοστίζει 578 ευρώ.