Στα χρώματα του... Senna τα μονοθέσια της McLaren στο Μονακό

 Σχολιάστε 
2.839 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2024)
Στα χρώματα του... Senna τα μονοθέσια της McLaren στο Μονακό
8 Φωτογραφίες »

- Μπλε, κίτρινα και πράσινα τα μονοθέσια της McLaren στο Grand Prix
- Το πρόσωπο του Senna αποτυπώνεται στο ομώνυμο αυτοκίνητο της McLaren
- Στο supercar αναγράφονται οι 5 νίκες του Senna με McLaren στο Μονακό

Μπλε, κίτρινα και πράσινα τα μονοθέσια της McLaren στο Grand Prix

Τριάντα χρόνια μετά το θάνατο του θρύλου της Formula 1 Ayrton Senna στο Grand Prix του Σαν Μαρίνο το 1994, η McLaren θα τον τιμήσει δεόντως. Τα μονοθέσιά της που θα συμμετάσχουν στο Grand Prix θα ντυθούν στα χρώματα της Βραζιλίας (μπλε, κίτρινο και πράσινο), ενώ στο Πριγκιπάτο θα βρίσκεται και ένα supercar Senna με παρόμοια βαφή.

Το πρόσωπο του Senna αποτυπώνεται στο ομώνυμο αυτοκίνητο της McLaren

Σε περίπτωση που τα χρώματα και τα λογότυπα «S» και «Senna» που αναγράφονται στην πίσω πτέρυγα δεν το έκαναν προφανές, η McLaren ζωγράφισε ακόμη και το πρόσωπο του Senna στα πίσω φτερά. Στην πλευρά του οδηγού, βλέπουμε τον Senna να κοιτάζει στο βάθος, ενώ στην πλευρά του συνοδηγού, βρίσκεται ο Senna ενώ φοράει το χαρακτηριστικό του κράνος. Το αυτοκίνητο λαμβάνει αναβαθμίσεις και στο εσωτερικό, όπως κίτρινα καθίσματα, ενώ μέσα στην καμπίνα υπάρχει η υπογραφή του και μια φράση του, η οποία λέει «Δεν έχω είδωλα. Θαυμάζω τη δουλειά, την αφοσίωση και την ικανότητα».

Στο supercar αναγράφονται οι 5 νίκες του Senna με McLaren στο Μονακό

Το αυτοκίνητο είναι επίσης διακοσμημένο εσωτερικά και εξωτερικά με όλους τους αριθμούς με τους οποίους συμμετείχαν τα φορούσαν τα μονοθέσια του Senna στις 5 νίκες του στο Μονακό με τη McLaren, που πέτυχε διαδοχικά από το 1989 έως το 1993. (Η νίκη του 1987 ήταν με τη Lotus).

MINETTA SYND.EKPTOSEIS
moto