ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Συνδυάζοντας ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, την περιουσία σου προστατευμένη και την υγεία σου check...αρισμένη

Συνδυάζοντας ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, την περιουσία σου προστατευμένη και την υγεία σου check...αρισμένη

Πολύπλευρη ασφάλιση με εκπτώσεις στο κόστος και όχι στις καλύψεις

18281 Επισκέψεις στο άρθρο

-Τα συνδυαστικά πακέτα προσφέρουν ουσιαστικό όφελος και εξασφάλιση
-Διπλά κερδισμένοι με ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας με τη ΜΙΝΕΤΤΑ
-Επιλογές για όλες τις ανάγκες με το HomePack
-Ψηφιακές υπηρεσίες για καλύτερη εξυπηρέτηση

ERGO A.A.E.
ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα συνδυαστικά πακέτα προσφέρουν ουσιαστικό όφελος και εξασφάλιση

Οι πολλές επιλογές που έχουμε στην ασφάλεια αυτοκινήτου μας προκαλούν πονοκέφαλο όταν επιδιώκουμε να εξασφαλίσουμε την πιο οικονομική λύση με τις κατάλληλες για τις ανάγκες μας καλύψεις.
Μια σωστή προσέγγιση που θα μας βγάλει κερδισμένους είναι να δούμε το σύνολο των αναγκών αλλά και των παροχών, αποκομίζοντας το μέγιστο κέρδος και απολαμβάνοντας πλήρη κάλυψη σε όλα τα επίπεδα.
Για παράδειγμα, η ασφάλιση της κατοικίας μας ή του εξοχικού μας μπορεί να μην είναι υποχρεωτική από το νόμο, καθίσταται όμως αναγκαία δεδομένων των συνθηκών. Η υψηλή παραβατικότητα (διαρρήξεις κλπ.) και οι φυσικές καταστροφές, που λόγω της κλιματικής αλλαγής παγιώνονται και επιδεινώνονται και στη χώρα μας, καθιστούν σοφή την επιλογή να εξασφαλίσουμε και το σπίτι μας εκτός από το αυτοκίνητό μας.
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον τα κριτήριά μας για απόλυτη εξασφάλιση με το μέγιστο δυνατό όφελος είναι να επικεντρωθούμε σε συνδυαστικά πακέτα και παροχές που πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν πλέον. Κάποια όμως μάς εξασφαλίζει ακόμη περισσότερα.
 

Διπλά κερδισμένοι με ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας με τη ΜΙΝΕΤΤΑ

Με την ασφάλιση του οχήματός μας στη ΜΙΝΕΤΤΑ είμαστε διπλά κερδισμένοι, γιατί η ΜΙΝΕΤΤΑ παρέχει πλήρη κάλυψη για το όχημά μας για κάθε ανάγκη, ενώ κερδίζουμε 10% συνδυαστική έκπτωση και για την ασφάλιση της κατοικίας μας, καθώς και δωρεάν ετήσια checkup υγείας. Και η ΜΙΝΕΤΤΑ δεν σταματάει εκεί!
Με τα αναβαθμισμένα της προγράμματα ασφάλισης κατοικίας είσαι επιπλέον κερδισμένος με:
-Επιπρόσθετη 20% έκπτωση σε διαμερίσματα ορόφου
-και 20% έκπτωση για την εξοχική σου κατοικία με την ασφάλιση της κύριας
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Επιλογές για όλες τις ανάγκες με τα πακέτα HomePack

Όπως και στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου, η ΜΙΝΕΤΤΑ παρέχει επιλογές που εξασφαλίζουν κάλυψη στην ασφάλιση κατοικίας ανάλογα με τις ανάγκες σου. Με τα HomePack 1 & 2, ασφαλίζεις κύρια και δευτερεύουσα κατοικία μακροχρόνιας μίσθωσης με δυνατότητα ασφάλισης χωρίς απαλλαγές πλην των καλύψεων σεισμού και καθίζησης/κατολίσθησης που προσφέρονται προαιρετικά. Το HomePack Εξοχική παρέχει τη δυνατότητα ασφάλισης της εξοχικής κατοικίας χωρίς την προϋπόθεση ασφάλισης της κύριας κατοικίας και το HomePack Βραχυχρόνιας Μίσθωσης παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη της κατοικίας κατά την περίοδο μίσθωσης, αλλά και κατά την περίοδο ιδιοκατοίκησης, με την ύπαρξη ενός ασφαλιστηρίου. Ενώ το HomePack Στεγαστικό 1 & 2 παρέχει ασφάλιση όλου του ποσού του δανείου, ακόμη κι αν υπερβαίνει την κατασκευαστική αξία, καθώς και δυνατότητα ασφάλισης χωρίς απαλλαγές πλην της κάλυψης του σεισμού.
Όλα τα πακέτα προσφέρονται με τις παραπάνω εκπτώσεις και έξτρα παροχές, όπως η κάλυψη κήπων.
 

Ψηφιακές υπηρεσίες για καλύτερη εξυπηρέτηση

Παράλληλα, μέσω της ψηφιακής πύλης εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων MyΜINETTA, έχεις πρόσβαση απλά, γρήγορα και κάθε στιγμή σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου.
Κι όλα αυτά με δυνατότητα, μέσω της υπηρεσίας pay.minetta, ηλεκτρονικής πληρωμής του συμβολαίου σου και εξόφλησης των ασφαλίστρων σου, σε έως και 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.