ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Gemini Gemma 125: Scooter πόλης που κοστίζει κάτω από 2.000 ευρώ

35.154 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2024)
Gemini Gemma 125: Scooter πόλης που κοστίζει κάτω από 2.000 ευρώ
6 Φωτογραφίες »

- Εύστροφος κινητήρας 125cc που αποδίδει 8,4 ίππους και καίει ελάχιστα.
- Πρακτικότητα στο έπακρο με επίπεδο πάτωμα και θύρα USB.
- Χαμηλή σέλα και ελάχιστο βάρος το κάνουν ιδανικό και για αρχάριους.
- Με TFT οθόνη αφής & κεντρικό σταντ.

Εύστροφος κινητήρας 125cc που αποδίδει 8,4 ίππους και καίει ελάχιστα

Η Gemini έφερε στην απαιτητικότατη αρένα των 125cc το Gemma, ένα Scooter πόλης το οποίο μπορεί να καλύψει όλες τις καθημερινές σου ανάγκες, οικονομικά και με στιλ. Ο κινητήρας που τροφοδοτεί το όλο σύνολο είναι  τετράχρονος, μονοκύλινδρος, τετραβάλβιδος με έναν επικεφαλής εκκεντροφόρο και χωρητικότητα 125cc. Η απόδοσή του φτάνει τους 8,4 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και τα 7,8 Nm ροπής στος 6.000 σ.α.λ., με τον ψεκασμό να έρχεται από την Continental. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Moto Τρίτη, η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα μόλις 2,4 λίτρα ανά 100 διανυθέντα χιλιόμετρα, κάτι στο οποίο συμβάλλει τα μέγιστα και το σύστημα Start Stop με το οποίο είναι εφοδιασμένο το Gemma 125.

Πρακτικότητα στο έπακρο με επίπεδο πάτωμα και θύρα USB

Ο ρόλος ενός Scooter πόλης εμπεριέχει και πολύ «κουβάλημα». Πέρα λοιπόν από την άνεση της καθημερινής μετακίνησης, ένα Scooter θα πρέπει να είναι και πρακτικό και να έχει χώρους. Το Gemma 125 έχει επίπεδο πάτωμα, το οποίο επιτρέπει τη μεταφορά ογκωδέστερων αντικειμένων, τα οποία μάλιστα μπορούν να ασφαλιστούν χάρη στον αναδιπλούμενο γάντζο. Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα Jet κράνος μαζί με μικροαντικείμενα, ενώ στα αριστερά της ποδιάς υπάρχει ένα ντουλαπάκι με δυνατότητα κλειδώματος, μέσα στο οποίο βρίσκεται μια θύρα USB για τη φόρτιση των συσκευών του αναβάτη.

Χαμηλή σέλα και ελάχιστο βάρος το κάνουν ιδανικό και για αρχάριους

Με γεμάτο το ντεπόζιτο των 4 λίτρων, το βάρος του Gemini Gemma 125 φτάνει τα μόλις 102 κιλά, ενώ το ύψος της σέλας στα 750mm είναι έτοιμο να υποδεχτεί αναβάτες όλων των αναστημάτων. Ο συνδυασμός αυτός εν τω μεταξύ, κάνει το Gemma φιλικότατο και για κάποιον που δεν έχει ξανανέβει σε μοτοσυκλέτα στη ζωή του, καθώς είναι εύχρηστο και διαχειρίσιμο, χωρίς να προκαλεί άγχος ή φόβο. Οι ζάντες του είναι από κράμα αλουμινίου και έχουν διάμετρο 12”, με ελαστικά 110/90 και 100/90 εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο μπροστά και ένα ταμπούρο στον πίσω τροχό, με σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS).

Με TFT οθόνη αφής & κεντρικό σταντ

Παρά την πολύ χαμηλή τιμή του, το Gemini Gemma 125 εξοπλίζεται με μια TFT οθόνη 3,5”, η οποία μάλιστα έχει και λειτουργία αφής και δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth. Ήδη αναφέραμε την θύρα USB που υπάρχει στο ντουλαπάκι, ενώ άλλα χαρακτηριστικά εξοπλισμού που υπάρχουν στο Gemma 125 είναι η ζελατίνα, τα πλήρως LED φωτιστικά σώματα, το σύστημα Start Stop και το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless).
Όλα αυτά λοιπόν τα χαρακτηριστικά διατίθενται από την Gemini στην τιμή των μόλις 1.995 ευρώ, κάνοντας το Gemma 125 μια απίστευτα θελκτική επιλογή στην κατηγορία των 125cc.

FORD
NEXEN NFERA PRIMUS