3 φωτογραφίες »

Tο Golf R θα χρησιμοποιεί ένα τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 2,0 λίτρων, που αναμένεται να προσφέρει 333 ίππους.

Στο Ring τα VW Golf R και R Variant (+vid)

2.031 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2020)

Στην πίστα του Nurburgring βρέθηκε το επερχόμενο Volkswagen Golf R, τόσο σε hatchback όσο και σε wagon έκδοση, καθώς προετοιμάζεται για τα επίσημα αποκαλυπτήριά του.

Τις τελευταίες πινελιές στο νέο Volkswagen Golf R βάζει η γερμανική μάρκα προκειμένου να παρουσιάσει την ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου 8ης γενιάς και να ολοκληρώσει με αυτό τα αυτοκίνητα που θα αποτελούν το σύνολο της γκάμας του. Προχωρώντας λοιπόν προς αυτή την κατεύθυνση, οι Γερμανοί μηχανικοί της VW συνεχίζουν τις δοκιμές στην «πράσινη κόλαση», έχοντας μαζί τους τόσο το Golf R hatchback, όσο και το Golf R Variant.
 
Αμφότερα τα αυτοκίνητα στην έκδοση R θα εξοπλιστούν με ένα καταλληλότερο κιτ αμαξώματος που θα τους επιφέρει μία σειρά από αεροδυναμικές βελτιώσεις. Το σπορ στυλ θα συνεχιστεί και στο εσωτερικό, όπου αναμένεται να διαθέτει σπορ καθίσματα, σπορ τιμόνι και φυσικά το πλήθος των τεχνολογιών που ήρθαν μαζί με το απλό Golf.
 
Στο κομμάτι των κινητήρων το Golf R θα χρησιμοποιεί ένα τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 2,0 λίτρων, που αναμένεται να προσφέρει 333 ίππους. Ο τούρμπο κινητήρας θα συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και φυσικά σύστημα τετρακίνησης.
 
Το Volkswagen Golf R hatchback αναμένεται να κάνει σύντομα το ντεμπούτο του, ενώ δεν αποκλείεται το Golf R Variant να χρειαστεί ακόμα κάποιους επιπλέον μήνες.

Mercedes
test center