Στο νέο AutoΤρίτη

Στο νέο AutoΤρίτη

3.343 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2016)

Το περιοδικό AutoΤρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα είναι άκρως αποκαλυπτικό και πλούσιο σε θεματολογία, αφού στις σελίδες του θα βρείτε σημαντικά νέα μοντέλα, καυτές δοκιμές, αποκαλυπτικά θέματα και δυνατά συγκριτικά.

Ανανεωμένο Volkswagen Golf

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το ανανεωμένο Volkswagen Golf μπορεί να μην έχει ριζικά διαφορετική σχεδίαση σε σχέση με το προηγούμενο, όμως έρχεται με νέους κινητήρες στα 1.500 κυβικά και high tech τεχνολογίες. Φανταστείτε πως για να αλλάξεις σταθμό στο ραδιόφωνο δεν χρειάζεται να ακουμπήσεις καν το ηχοσύστημα!
 
Νέα Alfa Romeo Stelvio
Η επίθεση της Alfa Romeo συνεχίζεται. Αυτήν τη φορά με το πρώτο της SUV. Πρόκειται για την Alfa Romeo Stelvio που θυμίζει πολύ Giulia και υπόσχεται με τους 510 ίππους να στοιχειώσει τα όνειρα αρκετών alfisti.
 
Οδηγούμε το νέο Toyota C-HR
Το παρουσιάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή την φορά μεταφέρουμε τις οδηγικές μας εντυπώσεις. Το νέο Toyota C-HR είναι ένα από τα καλύτερα οδηγικά μοντέλα της Toyota. Όσο για τη σχεδίασή του, η εικόνα μιλάει από μόνη της.
 
Οδηγούμε το ηλεκτρικό smart
Ταξιδέψαμε στο μακρινό Μαϊάμι για να οδηγήσουμε τη νέα γενιά του ηλεκτρικού smart. Η Mercedes μπαίνει με φόρα στα ηλεκτρικά οχήματα…

0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 δλ.
Και όμως γίνεται. Από το νέο Nissan GT-R των 570 ίππων που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε εδώ στην Ελλάδα, στην πίστα των Μεγάρων. Θα πούμε μόνο πως… Godzilla μας λείπεις! Διαβάστε στο περιοδικό AutoΤρίτη που κυκλοφορεί τα πάντα για την οδική του συμπεριφορά!
 
Πρώτη δοκιμή του Ford Fiesta ST Line 1,0 125 PS
Δοκιμάζουμε ένα από τα πιο απολαυστικά στο δρόμο μικρά μοντέλα της αγορά σε μία έκδοση που φέρνει λίγο από ST.
 
Ρεπορτάζ
Πως και γιατί τα νέα δεδομένα των NOx από την Ε.Ε. θα αλλάξουν το παιχνίδι της αυτοκίνησης;
 
Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα παραπάνω και βρείτε πολλά περισσότερα στο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
 
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
SEAT