Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Renault και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Renault και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Σχέδια φαντάζονται το νέο 7θέσιο SUV της Renault

1.491 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2022)

Η Renault ετοιμάζει μία μεγαλύτερη, επταθέσια έκδοση του Austral, η οποία δεν αποκλείεται να υιοθετήσει την ονομασία Espace και σήμερα ανεξάρτητο σχέδιο μας προσφέρει μία γεύση για την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου.

Ετοιμάζεται 7θέσιο Austral

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αναφέραμε το σχέδιο της Renault να παρουσιάσει μία νέα επταθέσια έκδοση του Austral. Μάλιστα, όπως είχε σημειωθεί, το νέο μοντέλο ενδεχομένως να αποκτήσει την ονομασία Espace ή Austral Espace, από το γνωστό πολυμορφικό της Renault που θα καταργηθεί αλλά δε… θα χαθεί ως όνομα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχέδια δείχνουν το μοντέλο

Σήμερα, ανεξάρτητα σχέδια της ιστοσελίδας Kolesa βασίζονται στα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα που έχουν εμφανιστεί στους δρόμους και έρχονται να μας δείξουν πως θα είναι ενδεχομένως το νέο επταθέσιο Espace. Το στοιχείο πως το νέο μοντέλο θα είναι μια μεγαλύτερη έκδοση του Austral έχει περάσει και στο σχέδιο, που μας φαίνεται αρκετά οικείο. Ωστόσο το πίσω άκρο έχει μεγαλώσει για να χωρέσει την τρίτη σειρά με τα καθίσματα, ενώ φυσικά επιμηκυμένο θα είναι και το μεταξόνιο, περίπου 7-8 εκατοστά.

Ίσως δούμε το πρωτότυπο του μοντέλου στο Παρίσι

Επίσημα η Renault δεν έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη του νέου SUV. Όμως πηγές από το στρατόπεδο της Renault αναφέρουν πως ίσως η φίρμα παρουσιάσει ένα concept στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, το οποίο θα προλογίζει τον ερχομό του αυτοκινήτου. Σε κάθε περίπτωση, η έκδοση παραγωγής δεν θα αργήσει να κάνει ντεμπούτο.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
FIESTA
Mercedes