Νέο Renault Austral Espace: Έρχεται το 2023 το 7θέσιο Austral

Νέο Renault Austral Espace: Έρχεται το 2023 το 7θέσιο Austral

2.245 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2022)

H Renault, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έρχεται πάνω στην 7θέσια έκδοση του νέου Austral, η οποία είναι πιθανό να υιοθετήσει το όνομα Espace.

Στα σκαριά η 7θέσια έκδοση του Austral

Σε ριζική αναδόμηση της γκάμας της προχωρά το τελευταίο χρονικό διάστημα η Renault. Το Kadjar πρόκειται να αντικατασταθεί από το νέο Australενώ φαίνεται πως και το Espace πρόκειται να καταργηθεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα πως το όνομα Espace θα σταματήσει να βρίσκεται στον κατάλογο της γαλλικής φίρμας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έρχεται concept στο Παρίσι;

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μάρκα εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός 7θέσιου Austral, το οποίο είναι πολύ πιθανό να ονομαστεί Austral Espace. Πηγές από το στρατόπεδο της Renault αναφέρουν πως ίσως η φίρμα παρουσιάσει ένα concept στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, το οποίο θα προλογίζει τον ερχομό του αυτοκινήτου. Σε κάθε περίπτωση, η έκδοση παραγωγής δεν θα αργήσει να κάνει ντεμπούτο.

Πιο μακρύ και πιο τετραγωνισμένο

Κατάσκοποι κατάφεραν να αποθανατίζουν το Austral Espace εν μέσω δοκιμών στη νότια Ισπανία και ανέφεραν πως το πίσω μέρος, σε σχέση με την 5θυρη έκδοση, είναι πιο τετραγωνισμένο και ελαφρώς μακρύτερο, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για ακόμη 2 θέσεις. Το μεταξόνιο λέγεται πως θα αυξηθεί κατά 7-8 εκατοστά ενώ, φήμες αναφέρουν πως και ο πρόβολος θα διαφοροποιηθεί ελαφρώς, ώστε το Austral Espace να ξεχωρίζει σε σχέση με το μικρότερο αδελφάκι του.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
RIO
PUMA