Συνελήφθησαν τέσσερις που βουτούσαν καταλύτες στου Παπάγου

Συνελήφθησαν τέσσερις που βουτούσαν καταλύτες στου Παπάγου

1.217 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2022)

Τέσσερα άτομα που αφαιρούσαν καταλύτες από αυτοκίνητα ίδιας μάρκας στην ευρύτερη περιοχή του Παπάγου έπεσαν στα δίχτυα της αστυνομίας! Έξι οι περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν.

Δρούσαν στου Παπάγου

Στα… πράσα συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2022, τέσσερις Έλληνες ηλικίας 25, 23, 21 και 20 ετών για κλοπή καταλυτών από οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Παπάγου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πολίτες ενημέρωσαν την αστυνομία

Λίγο πριν τη σύλληψή τους, οι δράστες αφαίρεσαν καταλύτη από σταθμευμένο αυτοκίνητο, όμως κατά τη διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από πολίτες που ενημέρωσαν στην Άμεση Δράση. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τους κατηγορουμένους, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητα και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου-Χολαργού, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής και συνελήφθησαν.

Έξι οι περιπτώσεις κλοπών που εξιχνιάστηκαν

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν ακόμη πέντε περιπτώσεις κλοπών καταλυτών από αυτοκίνητα ίδιας μάρκας που τελέστηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα την ίδια ημέρα στην ευρύτερη περιοχή του Παπάγου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN