• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 φωτογραφίες »

Τα highlights του Renault Scenic που το κάνουν να ξεχωρίζει

55.975 Επισκέψεις στο άρθρο (20/8/2021)

Μία ολόκληρη κατηγορία έχει την σφραγίδα του. Ο ιδρυτής των πολυμορφικών και άλλοτε ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς, Renault Scenic, έχει επιστρέψει στην ελληνική αγορά ως σύγχρονο, μοντέρνο MPV, με όμορφο design και πλούσιες τεχνολογίες. Δες 5 μυστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει.

RENAULT: Νew Renault Arkana. Hybrid by nature! Ανακαλύψτε το

Κάθε segment έχει μερικά μοντέλα που αποτελούν σημείο αναφοράς του. Στα MPV, λοιπόν, αυτό είναι το Renault Scenic, το οποίο εδώ και μία 25ετία ξεχωρίζει ως το πρώτο συμπαγές πολυμορφικό στην ιστορία της αυτοκίνησης. Πλέον βρίσκεται στην 4η γενιά του και η Renault δείχνει πως δεν έχει «ξεχάσει» την κατηγορία της χρηστικότητας και της ευρυχωρίας παρά την άνθιση των SUV σε κάθε κατηγορία. 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του

Renault Scenic I  (1996-2003)

Renault Scenic I (1996-2003)

Η πρώτη γενιά Scenic παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο του 1996, με την προοπτική του μοντέλου να αναγνωρίζεται άμεσα, παρόλο που η ίδια η Renault δεν αξιολόγησε σωστά τις ανάγκες της αγοράς. Έτσι, αναγκάστηκε να πενταπλασιάσει την γραμμή παραγωγής, καθώς από τις 450 ημερήσιες μονάδες έφτασε τελικά στα 2.500 κομμάτια το 24ωρο! Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς το 1997 με αρχική ονομασία Megane Scenic, αποτέλεσε μία επιλογή που επιβεβαίωνε στην πράξη το όνομά του. Ως μοντέλο για κάθε σκοπό, τις χρηστικές τεχνολογίες, την άνεση αλλά και την ασφάλεια. 


Renault Scenic II  (2003-2009)

Renault Scenic II (2003-2009)

Ακολούθησαν τέσσερις γενιές Renault Scenic, καθεμιά από τις οποίες συνέχιζε ευλαβικά να ακολουθεί την πετυχημένη συνταγή. Ο πρακτικός χαρακτήρας ήταν προτεραιότητα, με έξυπνες προτάσεις να δίνουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα και δυσκολία. Από την εύκολη πρόσβαση, το τεράστιο πορτ μπαγκάζ, και τις θήκες για μικροαντικείμενα, μέχρι τα συρόμενα καθίσματα, τις τεράστιες πόρτες, την ευκολία πρόσδεσης των παιδιών στα καθισματάκια και την ευκολια στο παρκάρισμα, το πολυμορφικό της Renault ήταν και παραμένει ένα κλασικό... γαλλικό κλειδί.

Renault Scenic III  (2009-2015)

Renault Scenic III (2009-2015)