• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πολιτισμένος και με γραμμική λειτουργία ο 1,2 DIG-T κινητήρας τα καταφέρνει περίφημα ακόμη και στα δύσκολα, όπως είναι η περίπτωση του Nissan Qashqai. H ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει αναβάθμιση στα 135 άλογα με εγγύηση.

Nissan: 1,2 DIG-T

Διαβάστηκε από 25274 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/5/2017

Σε ποια μοντέλα «μπαίνει» σήμερα: Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan Juke
Το 1,2 λτ. μηχανικό σύνολο της Nissan καλύπτει όλο το φάσμα της σύγχρονης τεχνολογίας, που ακολουθούν οι μικρού κυβισμού κινητήρες: turbo, άμεσος ψεκασμός και πολύ καλή απόδοση με 115 άλογα και 190 Nm ροπής (2.000 σ.α.λ.). Πολιτισμένος και με γραμμική λειτουργία ο κινητήρας αυτός τα καταφέρνει περίφημα ακόμη και στα δύσκολα, όπως είναι η περίπτωση του Nissan Qashqai. Να σημειώσουμε εδώ πως η ελληνική αντιπροσωπεία και μάλιστα με εγγύηση προσφέρει αναβάθμιση του κινητήρα στα 135 άλογα και 215 Nm ροπής, χωρίς ιδιαίτερη αύξηση της κατανάλωσης!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • jimeta

    @right,μπορεί η vw και καλά να έδειξε τον δρόμο αλλά από αξιοπιστία άστα να πάνε,και όχι μόνο μηχανικά αλλά και ηλεκτρικά κτλ,μόνο φρού-φρού και αρώματα πουλαέι για τους ιθαγενείς και για αυτούς που την υποστηρίζουν.

      72
  • Tasos

    Φρου φρου και αρώματα δεν πουλάει μην πηγαίνουμε από την μία άκρη στην άλλη,αλλά τα ιαπωνικά μοτέρ πάντα ήταν πολύ καλά να είμαστε αντικειμενικοί και από άποψη αξιοπιστίας αλλά και χαρακτηριστικών.

      1