• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η BMW από ώρα σε ώρα αναμένεται να πραγματοποιήσει την επίσημη αποκάλυψη της νέας Σειράς 2.

Όλες οι λεπτομέρειες για το μοντέλο θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Η γκάμα των μηχανικών συνόλων αναμένεται ευρεία.

Τελευταία teaser για τη νέα BMW Σειρά 2

1.727 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/10/2019

Η BMW από ώρα σε ώρα αναμένεται να πραγματοποιήσει την επίσημη αποκάλυψη της νέας Σειράς 2, ωστόσο πριν από αυτό προχώρησε στην αποκάλυψη των τελευταίων teaser εικόνων.


Όλες οι λεπτομέρειες για το μοντέλο θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η νέα Σειρά 2 Gran Coupe θα βασιστεί στην εμπροσθιοκίνητη πλατφόρμα UKL, κάτι που έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό η BMW. Μάλιστα η απόφαση αυτή αν και άφησε δυσαρεστημένους αρκετούς φίλους της μάρκας δεν πτόησε τους «βαυαρούς» που ανέφεραν πως το αυτοκίνητο θα διατηρήσει «την απόλαυση της οδήγησης μίας BMW».
 
Επιστρέφοντας στις εικόνες του teaser, βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο θα έχει μια προεξέχουσα μάσκα που πλαισιώνεται από λεπτούς προβολείς. Μπορούμε επίσης να δούμε έναν επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα με μεγάλες εισόδους αέρα. Η οροφή έχει αποκτήσει κεκλιμένη γραμμή, ενώ το πίσω άκρο χαρακτηρίζεται κομψό και τονίζεται από μία μικρή ενσωματωμένη αεροτομή.
 
Η γκάμα των μηχανικών συνόλων αναμένεται ευρεία, με την M235i σύμφωνα με τις φήμες να εξοπλίζεται από τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος στη συγκεκριμένη έκδοση θα είναι ρυθμισμένος να προσφέρει 306 ίππους και ροπή στρέψης 450 Nm. Παρών θα είναι το σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων.  
 
Επίσημες πληροφορίες θα υπάρξουν σε λίγες ώρες από τώρα, όταν και θα παρουσιαστεί το μοντέλο.   

24 διαθέσιμα άρθρα για BMW  ΣΕΙΡΑ 2