Στιβαρό, ποιοτικό και καλοφινιρισμένο το ταμπλό, αλλά λείπει η σύγχρονη τεχνολογία μιας οθόνης αφής.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στιβαρό, ποιοτικό και καλοφινιρισμένο το ταμπλό, αλλά λείπει η σύγχρονη τεχνολογία μιας οθόνης αφής.

Εσωτερικό-Χώροι: Ποιοτικό και ευρύχωρο

42.565 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2016)

Το εσωτερικό του 3008 αποσπά θετικά σχόλια για την συνολική ποιότητα μιας και το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό καλύπτεται από μαλακό πλαστικό με ευχάριστη υφή, ενώ η συναρμολόγηση και το φινίρισμα είναι αρκετά προσεγμένα. Η απουσία κάποιας οθόνης αφής δείχνει πως ο σύγχρονος ανταγωνισμός είναι ένα βήμα πιο μπροστά σε επίπεδο εντυπωσιασμού. Το αυτοκίνητο της δοκιμής είχε γυάλινη οροφή, αναδυόμενο σύστημα head up display (προβάλει στο οπτικό πεδίο του οδηγού πληροφορίες, όπως η ταχύτητα) και λεπτομέρειες από χρώμιο, που δίνουν έναν premium τόνο.
Την παράσταση κλέβει η φαρδιά και με έντονη κλίση κονσόλα, με αρκετά κουμπιά αεροπορικού τύπου, χειρολαβή στη δεξιά πλευρά, καθώς και μεγάλο κεντρικό τούνελ, που φιλοξενεί αποθηκευτικό χώρο με ψύξη 13,5 λτ.. Την πρακτικότητα τονίζουν τα συνολικά 50 λτ. αποθηκευτικών χώρων (κάτω από το τιμόνι, στις πόρτες, στο δάπεδο στο πίσω τμήμα της καμπίνας κτλ.), αλλά θα θέλαμε περισσότερους άμεσα προσβάσιμους χώρους μικροαντικειμένων. Πολύ καλή είναι η θέση οδήγησης, ενώ από πλευράς εργονομίας δεν υπάρχει κάποιο άξιο αναφοράς σφάλμα. Στο εσωτερικό του 3008 τέσσερις ενήλικες θα μετακινηθούν με άνεση, ενώ ένας ακόμα, που θα κάτσει στη μέση του πίσω καθίσματος, θα διευκολυνθεί από το επίπεδο δάπεδο. Για τις αποσκευές υπάρχει επίσης αρκετός χώρος (432 λτ.), ενώ το δάπεδο τοποθετείται σε τρία διαφορετικά ύψη και η πίσω πόρτα ανοίγει σε δύο τμήματα. 


Αναδυόμενο head up display στον έξτρα εξοπλισμό.

Αναδυόμενο head up display στον έξτρα εξοπλισμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
VREDESTEIN_VS_FIRESTONE
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel