Ευχάριστο τόσο σε εικόνα αλλά κυρίως σε κατασκευή είναι το εσωτερικό και της allroad έκδοσης του νέου Audi A4.

Οι χώροι επαρκούν για 4 επιβάτες και τις αποσκευές τους χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στον τομέα.

Εσωτερικό: Κορυφαίο ποιοτικά, ευχάριστο σε εικόνα

29.706 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/3/2017

Το εσωτερικό του A4 allroad quattro εκφράζει άμεσα τον premium χαρακτήρα του όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα Α4. Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία με εξαιρετικά υλικά και αντίστοιχη συναρμολόγηση, ενώ  το προσεγμένο στην παραμικρή λεπτομέρεια φινίρισμα συμπληρώνει την εικόνα του. Αισθητικά όλα βρίσκονται σε τάξη με τον high tech αέρα του να πηγάζει από την όμορφη οθόνη του συστήματος MMI και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων Audi Virtual Cockpit. Η εργονομία είναι καλή με το περιστροφικό χειριστήριο του MMI ανάμεσα στα καθίσματα να διαχειρίζεται τα περισσότερα στοιχεία, ένα χειριστήριο που χαίρεσαι να το πιάνεις. Οι χώροι είναι υπεραρκετοί για 4 επιβάτες, με το μεγάλο τούνελ της μετάδοσης να περιορίζει την φιλοξενία ενός μεσαίου επιβάτη στο πίσω κάθισμα. Ο χώρος αποσκευών με τη σειρά του έχει μεγάλο άνοιγμα και όγκο 505 λίτρων και ικανοποιεί.       

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • autotriti

   Απάντηση: Πάντα αναφερόμαστε στους μικρού κυβισμού diesel κινητήρες.

    
 • Νικόλαος Τσουκαλάς

  Ένα καλό και όμορφο SW, με τέτρα για safety που λένε και στο χωριό, το οποίο όμως ΔΕΝ το βάζεις να πάει και σε νεροφαγώματα.Προτείνω να του βάλουν rock led lights, για να έχει target και στο US...:-)

   
 • el savio

  Tromero autokinhto kai antikeimenika einai kalutero ap ta suv giati kai ektos dromou mporei na paei kai krata to kentro barous xamhla prosferontas eksairetika dunamika xarakthristika.