Εντυπωσιακός είναι ο τρόπος που κινείται σε κάθε είδους δρόμο και σε όλες τις συνθήκες το allroad. Ο χαρακτήρας του προσαρμόζεται ανάλογα με την επιθυμία του οδηγού του και δύσκολα θα αφήσει κάποιον ανικανοποίητο.

Δείτε τον πίνακα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Kινητήρας: Ο,τι μπορείς να ζητήσεις

29.709 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/3/2017

Το A4 allroad quattro εισάγεται στη χώρα μας αποκλειστικά με τον δίλιτρο κινητήρα TDI του ομίλου στην απόδοση με τους 190 ίππους και με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων S-Tronic. Και εδώ ο συνδυασμός κινητήρα-κιβωτίου αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο σε λειτουργία και απόδοση, όσο και σε κατανάλωση. Αν δεν έχεις εμπειρία από αντίστοιχα μοτέρ, τίποτα δεν θα σου μαρτυρήσει πως πρόκειται για diesel σύνολο, όντας ιδιαίτερα ήσυχο στην λειτουργία του και αποδοτικό παντού. Τα 400 Nm ροπής φέρνουν εύκολα «βόλτα» τα –πολλά- 1.715 κιλά του αμαξώματος του allroad, χαρίζοντάς του σε συνδυασμό με το πυκνά κλιμακούμενο και γρήγορο κιβώτιο, πολύ καλές επιδόσεις. Τηρουμένων των παραπάνω αναλογιών, η κατανάλωση από την άλλη μεριά είναι ιδιαίτερα καλή αφού δύσκολα ξεπερνά τα 8,0 λτ./100 χλμ. σε ρεαλιστικές συνθήκες κίνησης. Με λίγη προσπάθεια μάλιστα μπορεί να κυμανθεί και κοντά στα 7,0 λτ./100 χλμ. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • autotriti

   Απάντηση: Πάντα αναφερόμαστε στους μικρού κυβισμού diesel κινητήρες.

    
 • Νικόλαος Τσουκαλάς

  Ένα καλό και όμορφο SW, με τέτρα για safety που λένε και στο χωριό, το οποίο όμως ΔΕΝ το βάζεις να πάει και σε νεροφαγώματα.Προτείνω να του βάλουν rock led lights, για να έχει target και στο US...:-)

   
 • el savio

  Tromero autokinhto kai antikeimenika einai kalutero ap ta suv giati kai ektos dromou mporei na paei kai krata to kentro barous xamhla prosferontas eksairetika dunamika xarakthristika.