Το XLV είναι ιδανικό για διακοπές. Με τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία (720 λτ.) χωράει πολλές βαλίτσες και όλα τα 
μπαγκάζια.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το XLV είναι ιδανικό για διακοπές. Με τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία (720 λτ.) χωράει πολλές βαλίτσες και όλα τα μπαγκάζια.

Χώροι: Με το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία

38.114 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2016)

Η αύξηση του μήκους στην πίσω κολώνα και η αντίστοιχη γιγάντωση του πρόβολου, έδωσε τη δυνατότητα στο XLV να έχει έναν αχανή χώρο αποσκευών 720 λτ., που είναι και ο μεγαλύτερος στην κατηγορία. Μάλιστα υπάρχουν πολλοί τρόποι διαμόρφωσης του πορτ μπαγκάζ στοιχείο, που απογειώνει την πρακτικότητα και καθιστά το νέο crossover της SsangYong ιδανικό όχημα για διακοπές. Παντού υπάρχουν χώροι για μικρά και μεγάλα αντικείμενα, με τους σχεδιαστές της εταιρείας να έχουν προβλέψει θήκες για μπουκάλια 1,5 λίτρου, για tablet, για smartphones, ακόμη και για παιδικά παιχνίδια. Στο αχανές πορτμπαγκάζ των 720 λίτρων, συναντάμε πλευρικούς γάντζους, δίχτυ προστασίας, υποδαπέδιους κρυφούς χώρους και κανονική πρίζα 220V/110V για να φορτίζεις το laptop. Όπως και στο Tivoli, που έχει το ίδιο μεταξόνιο, στην καμπίνα μπορούν να φιλοξενηθούν πέντε ενήλικες επιβάτες χωρίς κανένα πρόβλημα, έχοντας αρκετό χώρο για τα πόδια, τα κεφάλια και τους ώμους τους.


Ανετοι χώροι επιβατών ακόμη και για 5 ενήλικες.

Ανετοι χώροι επιβατών ακόμη και για 5 ενήλικες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
citroen