47 αποθηκευτικούς χώρους διαθέτει συνολικά το Touran. Στο ταμπλό, στην οροφή, στα πλαϊνά και γενικά όπου και να κοιτάξεις…

Ο κλιματισμός τριών σημείων της δεύτερης έκδοσης Advance είναι κάτι που θα εκτιμήσουν οι επιβάτες της 2ης και 3ης σειράς.

Στην τρίτη σειρά καθισμάτων θα καθίσουν κυρίως παιδιά. Στην δεύτερη θα χωρέσουν με άνεση 3 ενήλικες. Μάλιστα, τα καθίσματα είναι ανεξάρτητα.

Με την τρίτη σειρά καθισμάτων σηκωμένη, ο χώρος είναι αρκετός για 2 βαλίτσες. Όταν αυτή πέσει, τότε η χωρητικότητα εκτοξεύεται στα 743 λίτρα.

Με την τρίτη σειρά καθισμάτων σηκωμένη, ο χώρος είναι αρκετός για 2 βαλίτσες. Όταν αυτή πέσει, τότε η χωρητικότητα εκτοξεύεται στα 743 λίτρα.

Εσωτερικό-Χώροι: Μοντέρνο και με 47 αποθηκευτικούς χώρους

35.134 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/1/2016

Ανοίγοντας την πόρτα και μπαίνοντας στην καμπίνα του Touran αντικρίζεις ένα ποιοτικό στην κατασκευή και μοντέρνο στη σχεδίαση εσωτερικό. Ξεχωρίζει βέβαια η μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό το οποίο είναι ενιαίο από άκρη σε άκρη και η κεντρική κονσόλα με τα χειριστήρια του κλιματισμού και τη μεγάλη, βαθιά θήκη για να ακουμπήσεις πράγματα της καθημερινότητας. Από πλευράς εργονομίας τα πάντα είναι τοποθετημένα εκεί που πρέπει, ωστόσο σε κάθε περίπτωση οι χώροι για μικροαντικείμενα αποτελούν το high-light του μοντέλου.
Πιο συγκεκριμένα, στο εσωτερικό υπάρχουν συνολικά 47 αποθηκευτικοί χώροι. Κάτω από τα καθίσματα, στα πλαϊνά των θυρών, ψηλά στο ταμπλό, χαμηλά στο ταμπλό, στην οροφή, ή… με άλλα λόγια οπουδήποτε και αν κοιτάξεις.
Έπειτα, αναφορικά με τους χώρους για τους επιβάτες αυτοί είναι επίσης μεγάλοι, ως οφείλει άλλωστε ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας.
Συγκεκριμένα, στη δεύτερη σειρά των καθισμάτων θα καθίσουν με άνεση τρεις ενήλικες, στην τρίτη δύο παιδιά, ενώ άξια αναφοράς είναι η ευκολία στο να αλλάξεις τη διάταξη των καθισμάτων και το ότι όταν αυτά πέσουν δημιουργείται ένας εντελώς επίπεδος χώρος αποσκευών. Η χωρητικότητα, τώρα, αυτού; Με την τρίτη σειρά των καθισμάτων σε λειτουργία δεν θα χωρέσουν πάνω από δύο σακβουαγιάζ, ωστόσο όταν αυτά πέσουν, τότε ο όγκος του πορτ-μπαγκάζ εκτοξεύεται στα 743 λίτρα και μπορεί να φτάσει έως και τα 1.980 λίτρα.

 
  • Θανασης

    Που πήγανε τα σχόλια;σε ποιον δεν άρεσαν;συγχαρητήρια

      5
  • Νικόλαος Τσουκαλάς

    Εδώ άφησαν την ανάρτηση (σου λέει θα κοπανάει με τόσο φορτίο και άντε μετά να βάζεις αεραναρτήσεις και ενισχυτικά ελατήρια). Όσον αφορά τα σχόλια, είναι ίδιον της φυλής μας η "χουντίζουσα" συμπεριφορά και το δόγμα να του ψοφήσει του δίπλα. BTW, για να έχεις αυτά που προσφέρει το εν λόγω ΚΟΥΤΙ, αγοράζεις ένα pickup, του βάζεις το κάλυμα καρότσας, αν είναι το NP 300 του βάζεις και πρόσθετα ελατηριάκια για να μην κάθεται η πίσω αναρτησούλα και γράφεις τα "μπλε" ΚΟΥΤΙΑ εκεί που δεν πιάνει... Ευχαριαστώ.

      2