Το νικητήριο μονοθέσιο της Porsche η οποία είχε αντίπαλο μια άλλη... Porsche. Θρίαμβος και 1-2 στο Le Mans για τους Γερμανούς.

Το νικητήριο μονοθέσιο της Porsche η οποία είχε αντίπαλο μια άλλη... Porsche. Θρίαμβος και 1-2 στο Le Mans για τους Γερμανούς.

Θρίαμβος αντοχής της Porsche

2.923 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2015)

Με το επιβλητικό 1-2 επέστρεψε η Porsche στους θριάμβους, στο θρυλικό 24ωρο Le Mans.

Στην Porsche πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους και ταυτόχρονο το 1-2, στο θρυλικό 24ωρο αγώνα Le Mans με την 919 Hybrid.Οι Γερμανοί της Porsche κατάφεραν να πάρουν στο Zuffenhausen το τρόπαιο από το 24ωρο Le Mans με την Porsche 919 Hybrid και οδηγούς τους Hulkenberg, Tandy και Bamber, ολοκληρώνοντας 395 γύρους.Πίσω τους βρέθηκε και πάλι Porsche, με έναν γύρο διαφορά, αυτή των Webber, Bernhard Hartley.Το πόντιουμ συμπλήρωσε το Audi R18 e-tron quattro Treluyer, Fassler και Lotterer και Treluyer, δύο γύρους πίσω από τους νικητές.Ακόμη ένα Audi βρέθηκε στην τέταρτη θέση, πέμπτη ήταν και πάλι Porsche, ενώ τη γερμανική μονοτονία έσπασε 8 γύρους πίσω, η Toyota με το TS 040 Hybrid από την 6η θέση.Αξίζει να σημειώσουμε πως τα Nissan GT-R LM Nismo απογοήτευσαν, καθώς τερμάτισαν μετά από 153 και 161 γύρους στις θέσεις 40 και 45.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA