• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Το Scenic.

«Θυσιάζονται» τα Renault Espace, Scenic & Talisman

1.467 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/5/2020

Προς το τέλος τους οδεύουν τα Renault Espace, Scenic και Talisman, προκειμένου να κάνουν χώρο για την άφιξη περισσότερων SUV και Crossover.

Renault: εκπτώσεις και δώρα
Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!

Η αύξηση του ενδιαφέροντος για τα SUV μοντέλα συνεχίζει να υπάρχει και οι μάρκες βαδίζουν πάνω στο συγκεκριμένο δρόμο προσαρμόζοντας τη γκάμα των μοντέλων τους ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Το ίδιο κάνει και η Renault η οποία στο εγγύς μέλλον αναμένεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στη συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων.
 
Η εξέλιξη αυτή μοιραία θα σημάνει το τέλος κάποιων άλλων αυτοκινήτων, τα οποία στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται πως θα είναι τα πολυμορφικά Espace και Scenic αλλά και το σεντάν Talisman. Την είδηση αυτή αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, τα οποία επικαλούνται πήγες μέσα από την γαλλική εταιρεία.
 
Μεγάλα μέσα του εξωτερικού επικοινώνησαν με τη Renault προκειμένου να σχολιάσει τη συγκεκριμένη πληροφόρηση ωστόσο η μάρκα δε θέλησε να προχωρήσει σε κάποια δήλωση.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως τα ξένα ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως η Renault δεν επέλεξε τυχαία τα συγκεκριμένα μοντέλα, καθώς τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις τους δεν βρίσκονται στα επίπεδα που θα ήθελαν οι άνθρωποι της μάρκας. Αυτό φυσικά συμβαίνει και λόγω της ευρύτερης μείωσης του ενδιαφέροντος του κοινού για τα πολυμορφικά και τα σεντάν, καθώς όπως προαναφέραμε τα SUV προελαύνουν και αυτό το γνωρίζουν καλά στη Renault κυρίως μέσω του Captur.  

7 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  SCENIC