Τι είναι τα katharoaima 5*- μεταχειρισμένα

Τι είναι τα katharoaima 5*- μεταχειρισμένα

23.644 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2016)

Ας δούμε τι είναι τα katharoaima 5*- μεταχειρισμένα και σε τι τιμή πουλιούνται.

Τα katharoaima 5 αστέρων, είναι μεταχειρισμένα αυτοκίνητα επιλεγμένα από την ομάδα του katharoaima.gr, του AutoΤρίτη, ώστε ο καταναλωτής να είναι σίγουρος για το προϊόν που θα αγοράσει και τα χρήματα που θα επενδύσει για την απόκτηση του καινούριου του αυτοκινήτου. Κάθε 5* - μεταχειρισμένο πρέπει να πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

1. Να μην είναι παλιότερο από το 2007.

2. Να έχει πραγματοποιήσει κάποιο σέρβις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο τα τελευταία δυο χρόνια και πριν την 1/11/2015.

3. Να μην είναι ακριβότερο από τις επίσημες τιμές μεταχειρισμένων του AutoΤρίτη. 

Διευκρινίζουμε ότι, οι τιμές που δημοσιεύονται στο Auto Τρίτη, είναι για αυτοκίνητα, που κάνουν μέχρι 15.000 χιλιόμετρα το χρόνο. Η τιμή πέφτει κατά 3% περίπου για κάθε 10.000 χιλιόμετρα επιπλέον, που κάνει ενα αυτοκίνητο, αφού μειώνεται η διάρκεια ζωής του.

Μιλάμε πάντα για αυτοκίνητα ατρακάριστα, αγρατζούνιστα, σωστά συντηρημένα κλπ., αυτά που ψάχνει δηλαδή, κάθε αγοραστής.

4. Να έχει ηλεκτρονικό αρχείο για τα σέρβις που έχει κάνει με τα αντίστοιχα χιλιόμετρα. Το ηλεκτρονικό αυτό αρχείο πρέπει να μας το στείλει κατευθείαν η αντιπροσωπεία, για να είμαστε σίγουροι για την γνησιότητα του ή 

να έχει τα τιμολόγια από τα σέρβις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, όπου με μηχανογραφικό τρόπο (όχι με “το χέρι”) να αναγράφεται πόσα χιλιόμετρα είχε το αυτοκίνητο όταν έκανε τα service αυτά.

Το AutoTρίτη δεν έχει κάνει κάποιο έλεγχο του αυτοκινήτου ούτε έχει δει τα πρωτότυπα τιμολόγια των service. Ο αγοραστής πριν αγοράσει πρέπει να ελέγξει ότι το αυτοκίνητο δεν είναι τρακαρισμένο, είναι σωστά συντηρημένο και να ζητήσει τα πρωτότυπα τιμολόγια των service.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda