Ισχύει για όλες τις εταιρείες: Απεριόριστα χλμ. τα δύο πρώτα χρόνια, ωστόσο αν ξεπεράσετε το συνολικό όριο που έχουν θέσει, η εγγύηση τερματίζεται τότε, ακόμα και αν καλύπτει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

Η Hyundai στα 5 έτη της εγγύησης που προσφέρει, δεν βάζει κανένα περιορισμό στα χιλιόμετρα. Δηλαδή μπορείτε να κάνετε, όσα εκατομμύρια χιλιόμετρα θέλετε!

«Δεν σπάνε» δεν χαλάνε λένε για τα μοντέλα της Toyota, με την ίδια την εταιρεία να στηρίζει τον ισχυρισμό, προσφέροντας δωρεάν εγγύηση που καλύπτει 6 χρόνια ή 180.000 χλμ.

Εγγυήσεις: Ποιος δίνει τα περισσότερα χιλιόμετρα;

281.757 Επισκέψεις στο άρθρο

H Hyundai η μοναδική που δίνει απεριόριστα χλμ. και πάνω από 2 χρόνια
Όπως είπαμε, πέρα από τα έτη, εξίσου σημαντικό είναι και τα χιλιόμετρα που έχει ισχύ μια εγγύηση. Από την έρευνα που κάναμε και βλέπετε τα στοιχεία στον πίνακα, τα περισσότερα χιλιόμετρα τα δίνει η Hyundai, η οποία στα 5 έτη της εγγύησης, δεν βάζει κανένα περιορισμό στα χιλιόμετρα. Δηλαδή μπορείτε να κάνετε, όσα εκατομμύρια χιλιόμετρα θέλετε! Απεριόριστα χιλιόμετρα δίνει και η Porsche, ωστόσο για δύο χρόνια. Αυτό πρακτικά ισχύει για όλες τις εταιρείες, δηλ τα απεριόριστα χλμ. τα δύο πρώτα χρόνια, ωστόσο αν ξεπεράσετε το όριο που έχουν θέσει, η εγγύηση τερματίζεται στα δύο χρόνια. Πέρα από τα απεριόριστα της Hyundai, κορυφαία εγγύηση που φτάνει τις 200.000 ευρώ για 8 χρόνια, προσφέρει η Ford, μέσω προγράμματος επέκτασης που κοστίζει από 525 ευρώ. Ίδιο ανώτερο όριο, για 5 χρόνια όμως,  δίνει και το Fiat Group (Fiat, AlfaRomeo, Abarth), με τις τιμές να ξεκινούν από 525 ευρώ. Ίδια δυνατότητα δίνει και η Mercedes μέσω αγοράς προγράμματος επέκτασης.

Οι μάρκες του VW Group και η Opel τα λιγότερα χιλιόμετρα
Βλέποντας την κατάταξη από κάτω προς τα πάνω, το ψυχολογικό όριο των 100.000 χιλιομέτρων δεν πιάνουν οι τέσσερις μάρκες του VW Group, οι οποίες δίνουν 90.000 χλμ. (Skoda με πληρωμή), 80.000 χλμ. (SEAT δωρεάν, VW και Audi με πληρωμή), όπως επίσης και η Opel η οποία ωστόσο έχει διάρκεια 5 χρόνια.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

LINGLONG STOXOS TOP 5
Audi