Όταν μια εταιρεία περιορίζει τα χιλιόμετρα της εγγύησης, ξέρει ότι βγαίνουν βλάβες. Έτσι και εμείς ξέρουμε ότι ΔΕΝ είναι φτιαγμένο για πολλά χιλιόμετρα.

Θες αυτοκίνητο που αντέχει 80.000 ή 200.000 χλμ.;

281.760 Επισκέψεις στο άρθρο

Η μεγάλη έρευνα για τις εγγυήσεις των αυτοκινήτων που προσφέρουν οι εταιρείες συνεχίζεται. Διαβάστε ποιες προσφέρουν τα περισσότερα χρόνια και χιλιόμετρα εγγύησης, δωρεάν ή με τη χαμηλότερη τιμή.

Θες αυτοκίνητο που δεν αντέχει και πολλά-πολλά ή ένα αυτοκίνητο που θα είσαι ξέγνοιαστος για χρόνια να κάνεις όσα χιλιόμετρα θέλεις; Γιατί η εγγύηση αυτό σου προσφέρει, αλλά συγχρόνως αποκαλύπτει και την ανθεκτικότητα των αυτοκινήτων. Γιατί όταν μια εταιρεία περιορίζει τα χιλιόμετρα που δίνει στην εγγύηση ξέρει ότι μετά από αυτό το σημείο θα βγαίνουν βλάβες, έτσι και εμείς ξέρουμε ότι το αυτοκίνητο δεν είναι φτιαγμένο για πολλά χιλιόμετρα. Ή αν το θέλετε αντίστροφα, όταν μια εταιρεία δίνει εγγύηση πολλών χιλιομέτρων, ξέρει ότι το αυτοκίνητό της δεν βγάζει βλάβες, έτσι και εμείς ξέρουμε ότι το αυτοκίνητο είναι φτιαγμένο για πολλά χιλιόμετρα.

Διαβάστε ακόμη: Ποιες μάρκες έχουν 8 και ποιες 2 χρόνια εγγύηση;

Δώστε βάση στο όριο χιλιομέτρων
Παρά το γεγονός πως οι περισσότερες αναφορές στις εγγυήσεις έχουν να κάνουν με το πόσα χρόνια ισχύουν, πέρα από τα χρόνια υπάρχει και ο αντίστοιχος περιορισμός στα χιλιόμετρα. Από εκεί και πέρα κάθε εταιρεία ακολουθεί τη δική της πολιτική σε συνολική διάρκεια, είτε αυτή έρχεται μέσω εργοστασιακής εγγύησης, είτε μέσω επέκτασής της, δωρεάν ή επί πληρωμή. Σε αυτό το σημείο χρειάζεται προσοχή, διότι οι εταιρείες για την παροχή εγγύησης άνω των δύο ετών, βάζουν χιλιομετρικά όρια. Αν έχετε ξεπεράσει αυτό το όριο τότε παύει η εγγύησή σας, ακόμα και αν δεν έχει λήξει η διάρκειά της. Συνεπώς η συνολική διάρκεια, είτε χιλιομετρική, είτε χρονική,  που κάθε εταιρεία δίνει  εγγύηση, είναι αντίστοιχα και το πόσο αντέχει στη χρήση και το χρόνο το αυτοκίνητό της.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING CHECK MERCEDES
fiat