Τι χώρο αποσκευών έχει η νέα Skoda Fabia;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι χώρο αποσκευών έχει η νέα Skoda Fabia;

21.349 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2022)

Το Test Center του AutoTρίτη μέτρησε τις πραγματικές διαστάσεις του πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου που σπάει τα όρια της κατηγορίας του και θέλει να ανταγωνιστεί μεγαλύτερα μοντέλα. Μπορεί να τα καταφέρει;

Μικρό με χώρους... μικρομεσαίου!

Είναι το μεγαλύτερο από πλευράς εξωτερικών διαστάσεων μοντέλο της κατηγορίας των μικρών και θέλει να παίξει το ρόλο του οικογενειακού αυτοκινήτου. Ο λόγος για το νέο Skoda Fabia που έχει μήκος 4,1 μέτρα και στο εσωτερικό του οι χώροι για τους επιβάτες -όπως έχουν μετρηθεί από το Test Center του AutoΤρίτη- είναι γενναιόδωροι αφού μπορεί να φιλοξενήσει τρία άτομα στο πίσω κάθισμα έχοντας αρκετό αέρα για τα γόνατα (διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου).
 
Τι γίνεται, όμως, με τον χώρο αποσκευών; Είναι αρκετός αυτός για τις χωροταξικές ανάγκες μιας οικογένειας; Σύμφωνα με την Skoda η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ ανέρχεται στα 380 λίτρα, νούμερο πολύ καλό για τα δεδομένα της κατηγορίας, όμως εμείς εδώ στο AutoΤρίτη θέλουμε να κάνουμε τις δικές μας μετρήσεις και δεν αρκούμαστε στις εργοστασιακές ανακοινώσεις. Για αυτό και έχουμε μία τυποποιημένη διαδικασία που μετράει την πραγματική χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ κάθε μοντέλου, ενώ ταυτόχρονα εξετάζουμε και άλλους τομείς όπως το βάθος, το πλάτος, η πρακτικότητα κ.τ.λ..
 
Πόσο μεγάλο λοιπόν είναι το πορτ-μπαγκάζ του Fabia; Η μέτρηση μας έδειξε 381,6 λίτρα, όσο δηλαδή ανακοινώνει η εταιρεία. Και αν το νούμερο αυτό καθ’ αυτό δεν σας λέει τίποτα, σημειώστε πως μέσα του θα χωρέσουν 3 βαλίτσες (μια μεγάλη, μια μεσαία και μια μικρότερη) αφήνοντας μάλιστα και χώρους για λοιπά μικροπράγματα.


Η νέα Fabia διακρίνεται για τους χώρους της.

Η νέα Fabia διακρίνεται για τους χώρους της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
OPEL