Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Πρώτη Δοκιμή & Μετρήσεις: Νέα Skoda Fabia
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτη Δοκιμή & Μετρήσεις: Νέα Skoda Fabia

45.380 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2022)

Η νέα Fabia δεν είναι το λιτό και φθηνό μοντέλο του παρελθόντος. Μεγάλωσε αρκετά, απέκτησε χώρους επιβατών-αποσκευών μικρομεσαίου και με προίκα την τεχνολογία του ομίλου και τον πάντα πρακτικό της χαρακτήρα έρχεται να παίξει γερά στην κατηγορία συνεχίζοντας με καλό vfm.

SKODA: Fabia τώρα δικό σας από 109€ το μήνα

Νέα γενιά Fabia με άρωμα από Polo

What is new:
- Το μεγαλύτερο μικρό με μήκος 4,11 μ.
- Με κινητήρες 80 και 110 ίππων
- Super ευρύχωρη και με κορυφαίο πορτ-μπαγκάζ
- Από 14.990 ευρώ

Η νέα Skoda Fabia 4ης γενιάς είναι γεγονός, 22 χρόνια μετά το ντεμπούτο της και με περισσότερες από 4,5 εκατομμύρια μονάδες, νούμερο που την κάνει το δεύτερο δημοφιλέστερο μοντέλο της μάρκας μετά την Octavia και ένα από τα best-sellers στην κατηγορία της. Αλλαγμένη εκ βάθρων και θυμίζοντας σε αρκετά σημεία το Polo, θέλει να αλλάξει το status της και να λανσαριστεί ως ένα mainstream ολοκληρωμένο μικρό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Είναι value for money;

Πριν ξεκινήσουμε την αναλυτική μας δοκιμή, θα σταθούμε στο σημείο που χαρακτήριζε ανέκαθεν τη Fabia. Τον value for money χαρακτήρα της. Η νέα Fabia ξεκινά από τα 14.990 ευρώ στη βασική έκδοση με τον 80άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα και έπειτα στην έκδοση με τα 110 άλογα κοστίζει από 17.500 ευρώ στο μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού Ambition (αυτή η έκδοση θα είναι η πιο δημοφιλής στην ελληνική αγορά), ενώ στην πλούσια έκδοση Style το κόστος φτάνει τα 18.900 ευρώ (20.650 ευρώ με κιβώτιο DSG).

Συνεπώς ξεχάστε το φθηνό, οικονομικό μοντέλο, αλλά ξεχάστε μαζί και τις όποιες ατέλειες και εκπτώσεις στην κατασκευή που υπήρχαν στο παρελθόν. Συνεπώς, ναι εξακολουθεί να είναι ένα προσιτό μοντέλο -συγκριτικά πάντα με τα υπόλοιπα μοντέλα της κλάσης-, έχοντας κόστος παρόμοιο με ένα Ibiza ή το Hyundai i20 και αρετές τέτοιες για να κοιτάξει όλα τα μοντέλα της κατηγορίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαβάστε περισσότερα για το SKODA FABIA