MG ZS Vs Nissan Juke Vs Volkswagen T-Cross: Αξιολόγηση σε 10 τομείς

 Σχολιάστε 
12.276 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2024)
Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος εξασφαλίζει καλή περιφερειακή ορατότητα, ενώ παρά την απουσία τηλεσκοπικής ρύθμισης του τιμονιού ο οδηγός θα βρει τη σωστή θέση οδήγησης.
3 Φωτογραφίες »

Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος εξασφαλίζει καλή περιφερειακή ορατότητα, ενώ παρά την απουσία τηλεσκοπικής ρύθμισης του τιμονιού ο οδηγός θα βρει τη σωστή θέση οδήγησης.

MG ZS Vs Nissan Juke Vs Volkswagen T-Cross: Αξιολόγηση σε ποιότητα, άνεση, τεχνολογία, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, value for money και πολλά άλλα.

Οδική συμπεριφορά: Ξεχωρίζει το Juke με τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα

Οδηγικά τα τρία μοντέλα της δοκιμής μας έχουν διαφορετικό προσανατολισμό. Για παράδειγμα, το Nissan Juke είναι το πιο οδηγοκεντρικό εκ των τριών, με συμπεριφορά που το κάνει να ξεχωρίζει συνολικά από τον ανταγωνισμό. Η σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησής του
εξασφαλίζει αμεσότητα στις αντιδράσεις και καλύτερα κρατήματα, με τα έξτρα ηλεκτρονικά συστήματα να ενισχύουν ακόμη περισσότερο το fun to drive στιλ του μοντέλου. Θυμίζουμε πως στο Juke, εκτός από τα παραδοσιακά ηλεκτρονικά συστήματα, διαθέτει επιπλέον και τα Active Ride Control (για βελτιωμένη άνεση) και Active Trace Control (για μείωση της υποστροφής και για πιο άμεσο χειρισμό).
 
Αποτελεσματικό και άνετο στο δρόμο είναι το VW T-Cross, που παρουσιάζεται αρκούντως ικανό όταν του ζητηθεί να κινηθεί γρήγορα. Το 60άρι προφίλ των ελαστικών συμβάλλει στην γενικότερη αίσθηση άνεσης, με την σχετικά μαλακή ανάρτηση να απορροφά αρκετά ικανοποιητικά τους όποιους κραδασμούς από τις ανωμαλίες των ελληνικών δρόμων. Θα θέλαμε λιγότερους αεροδυναμικούς θορύβους και καλύτερη ηχομόνωση, για να μιλήσουμε για ακόμη καλύτερη ποιότητα κύλισης.
 
Ουδέτερη συμπεριφορά, τέλος, έχει το MG ZS που προσεγγίζει τον μέσο οικογενειάρχη που αναζητά μία σχετική άνεση και αποτελεσματικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις του. Και για να το πετύχει έλαβε μία ανάρτηση με μαλακή ρύθμιση, που τα καταφέρνει αρκετά καλά απέναντι στις κακοτοπιές. Μειονέκτημα για τις εντός πόλης μετακινήσεις είναι ο μεγάλος κύκλος στροφής (11,1 μ.), στοιχείο που υποσκελίζει η παρουσία της κάμερας των 360 μοιρών.

Μάρκα/Μοντέλο MG ZS Nissan Juke Volkswagen T-Cross
Εγγύηση (χρόνια) 7 3 4
Έκδοση εξοπλισμού LUXURY PACK N-CONNECTA MORE
Τιμή      
Αξιολογήσεις AutoΤρίτη
Κατανάλωση-ρύποι 7 8 9
Ενεργητική Ασφάλεια-Φρένα 9 10 10
Παθητική Ασφάλεια 10 10 10
Value For Money 9 7 7
Αξιοπιστία- Συχνότητα βλαβών 10 9 7
Κινητήρας-επιδόσεις 7 8 8
Εικόνα-Ποιότητα-Τεχνολογία 8 9 8
Ανεση-Χώροι-Πρακτικότητα 10 8 9
Μεταπωλητική Αξία 7 8 8
Τελική Βαθμολογία 171 172 173
Οδική Συμπεριφορά 8 9 9
Αισθηση πολυτέλειας 65% 70% 75%

Σελίδα 2Super Συγκριτικό: MG ZS Vs Nissan Juke Vs Volkswagen T-Cross
Σελίδα 3MG ZS Vs Nissan Juke Vs Volkswagen T-Cross: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;
Σελίδα 4Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα MG ZS, Nissan Juke και Volkswagen T-Cross
Σελίδα 5Συγκριτικό MG ZS Vs Nissan Juke Vs Volkswagen T-Cross: Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους
SARAKAKIS HONDA LEASING
moto