Στο δρόμο εντοπίστηκε για πρώτη φορά μετά την επίσημη παρουσίασή του, το νέο Apollo Intensa Emozione.

Το ανεξίτηλο σημάδι του Apollo IE (+vid)

1.754 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

Το πρώτο βίντεο το οποίο παρουσιάζει το νέο Apollo Intensa Emozione να βάζει φωτιά στην άσφαλτο είναι γεγονός.

Στο δρόμο εντοπίστηκε για πρώτη φορά μετά την επίσημη παρουσίασή του, το νέο Apollo Intensa Emozione, το οποίο όπως μπορούμε να δούμε αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια του στην άσφαλτο.
 
Το νέο ιταλικό μοντέλο εντοπίστηκε στους δρόμους του Χόνγκ-Κόνγκ, όπου και αναμένεται να αποκαλυφθεί για την ασιατική αγορά, ωστόσο όπως φαίνεται δεν έχασε τη δυνατότητα να κάνει μια επίδειξη της δυναμικής τους, η οποία και καταγράφηκε στο σύντομο αυτό βίντεο.
 
Το Apollo IE το οποίο παράγει 780 ίππους και 759 Nm ροπής, έχει τη δυνατότητα να αγγίζει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 2.7 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα τα 333 χλμ./ώρα, παίρνοντας ισχύ από ένα V12 κινητήρα, ο οποίος «ουρλιάζει» στο πάτημα του γκαζιού, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας από το βίντεο.
Το hypercar για να μπορέσει να έχει αυτές τις επιδόσεις είναι εξοπλισμένο με ένα αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, τα οποία διατηρούν το βάρος του στα 1.250 κιλά, ενώ πριν δείτε το βίντεο αξίζει να αναφερθεί πως η αυτοκινητοβιομηχανία θα κατασκευάσει μόλις 10  μονάδες με την τιμή της κάθε μιας να ανέρχεται περίπου στα 2.200.000 ευρώ.
 

LINGLONG VS TRAZANO
test center