Εμπρός η χαρακτηριστική για Rolls Royce μάσκα, φωνάζει παρών.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εμπρός η χαρακτηριστική για Rolls Royce μάσκα, φωνάζει παρών.

Το απόλυτο cabrio (+video)

3.564 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2015)

Η αυγή (Dawn) της Rolls Royce είναι πλέον γεγονός και έρχεται να αποτελέσει σύμφωνα με τη μάρκα το πολυτελέστερο και πιο ήσυχο Cabriolet του κόσμου.

Η Rolls Royce είχε καιρό να μας απασχολήσει με κάποιο νέο μοντέλο της, αλλά τελικά όπως φαίνεται το καλό το πράγμα αργεί και αυτό ισχύει και στην περίπτωση της RR.
Και αυτό γιατί ετοίμασε την Dawn το cabriolet το οποίο όπως λέει η ίδια είναι το πολυτελέστερο και πιο καλά ηχομονωμένο (πιο ήσυχο) cabrio στον κόσμο.
Κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας διπλοτούρμπινος V12, 6,6 λτ. 570 ίππων και 780 Nm ροπής, ο οποίος χαρίζει τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα και 0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δλ. Η δίψα του για βενζίνη σταματά στα 14,2 λτ./100 χλμ. κατά μέσο όρο. 
Το μήκος της Dawn είναι 5,285 χλστ. και ζυγίζει 2,560 κιλά, ενώ το εσωτερικό της θα είναι η επιτομή της χλιδής με δέρμα, ξύλο και αλουμίνιο, ενώ θα είναι πραγματικά 4θέσιο. Όσον αφορά την οροφή της, αυτή ανοιγοκλείνει σε 22 δλ. και μέχρι τα 50 χλμ./ωρα, ενώ προσφέρει ηχομόνωση εφάμιλλη της κλειστής Wraith. 
Κύριος αντίπαλός της θα είναι η Mercedes-Benz S-Class Cabrio.  

Το πίσω μέρος θυμίζει Wraith.

Το πίσω μέρος θυμίζει Wraith.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
SEAT