Το μάτι τραβά αμέσως η 10,25 ιντσών οθόνη infotainment.

Ο έλεγχος των ηλεκτρικών παραθύρων και καθρεπτών γίνεται από την πόρτα του οδηγού.

To εσωτερικό του νέου μικρού SUV της Κia

3.581 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2019)

To κουβάρι της παρουσίασης του νέου SUV της νοτιοκορεάτικης μάρκας συνεχίζει να ξετυλίγεται. Δείτε πως διαμορφώνεται η καμπίνα του.

Tην προηγούμενη εβδομάδα η Kia έφερε στο φως κάποιες πρώτες εικόνες από την εξωτερική σχεδίαση που θα έχει το νέο της μικρό SUV και σήμερα, η μάρκα θέλησε να αποκαλύψει τα πρώτα σκίτσα για το πώς θα μοιάζει ο εσωτερικός διάκοσμος του ίδιο μοντέλου.

Το μάτι τραβά αμέσως η 10,25 ιντσών οθόνη infotainment που ελέγχεται από κουμπιά στο κάτω μέρος της και είναι τοποθετημένη στο κέντρο του ταμπλό πάνω από τους αεραγωγούς. Το πολυλειτουργικό τιμόνι είναι δάνειο από το Stonic και πίσω από αυτό μπορούμε να δούμε πως ο πίνακας οργάνων αποτελείται από παραδοσιακά όργανα και μια ψηφιακή οθόνη στο κέντρο. Ο έλεγχος των ηλεκτρικών παραθύρων και καθρεπτών γίνεται από την πόρτα του οδηγού. Η υπόλοιπη καμπίνα εξοπλίζεται με faux ανθρακονημάτινα μέρη και φινίρισμα μεταλλικό φινίρισμα.

 
Ο Επικεφαλής Σχεδίασης, κ. Byung Chul Juh είπε: «Eίμαστε αφοσιωμένοι στο να σχεδιάσουμε μια καμπίνα που δεν θα μοιάζει με καμία στην κατηγορία αυτή. Θα προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση στους επιβάτες γιατί θα έχει premium χαρακτηριστικά και σοφιστικέ λεπτομέρειες». Ο εξοπλισμός με τον οποίο θα προσφέρεται το μοντέλο είναι μεγάλος και περιλαμβάνει σύστημα hill-descent, mode Off-road για πιο περιπτειώδεις διαδρομές, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και τιμόνι, σένσορες parking, λειτουργία stop/start κ.α

Το νέο μικρό SUV της Kia θα ντεμπουτάρει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Στην Ευρώπη πρέπει να το περιμένουμε στα τέλη του 2019 ή στις αρχές του 2020.
 

DEH PASXA
test center