Το μοντέλο θα μοιάζει σημαντικά στο SP Signature Concept.

O προφυλακτήρας είναι αρκετά «σκληραγωγημένος».

Η ψηφιακή πρόταση του σάιτ kolesa.ru δεν έχει «πέσει» μέσα.

Σκίτσα του νέου Kia SUV

3.562 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2019)

To νέο SUV που θα τοποθετηθεί κάτω από το Sportage θα αρχίσει να αποκαλύπτεται μέρα με την μέρα. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Τα δύο πρώτα σκίτσα του ολοκαίνουριου μικρού SUV της Κia που θα αποκαλυφθεί σε λίγους μήνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με την ίδια την μάρκα να αναφέρει πως το αυτοκίνητο θα υιοθετήσει την σχεδιαστική συνταγή που εφαρμόστηκε από το Kia SP Signature Concept και θα στοχεύσει στο να «καλύψει τις μοναδικές προτιμήσεις και ανάγκες των millenials».

Όντως, οι δύο εικόνες δείχνουν πως το μοντέλο θα μοιάζει σημαντικά στο παραπάνω Concept που παρουσιάστηκε στην Ινδία πριν λίγους μήνες, καθώς για παράδειγμα, θα περιλαμβάνει δύο «κοφτερά» φωτιστικά σώματα που συνδυάζονται αρμονικά με μια μεγάλη γρίλια. Στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας είναι αρκετά «σκληραγωγημένος» και ενσωματώνει δύο απολήξεις εξάτμισης ενώ πιο πάνω, η σχεδίαση των δύο φωτιστικών σωμάτων είναι αρκετά μοντέρνα.
 
Ο επικεφαλής Σχεδιασμού της Kia, κ. Byung Chul Juh δήλωσε: «Έχουμε δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που τραβά τα βλέμματα παντού, από την πόλη έως την εξοχή. Η σπορ σχεδίασή του θα συνδυάζεται με μια σειρά από τεχνολογίες που ταιριάζουν σε μικρής ηλικίας κοινό σε όλο τον κόσμο. Το νέο μας μικρό SUV θα είναι μια πρόταση που κανένα άλλο δεν θα μπορεί να το ματσάρει».

Περισσότερες πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε δεν έχουν αποκαλυφθεί, εκτός από το ότι δεν θα είναι τόσο μικρό όσο το νέο Hyundai Venue. Οι φήμες κάνουν λόγο πως θα προσφέρεται με έναν 1.400άρη turbo κινητήρα και με έναν 2λιτρο ατμοσφαιρικό σε συνδυασμό με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Oι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στην Κορέα το δεύτερο εξάμηνο του 2019 και στην συνέχεια θα λανσαριστεί και στις υπόλοιπες αγορές.
 

Mercedes
skoda