• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Renault συνεχίζει το μακρύ παιχνίδι της αποκάλυψης του νέου Megane RS, δίνοντάς μας εικόνες του καμουφλαρισμένου hot hatch μοντέλου της στα χιόνια, κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξής του.

Το νέο Megane RS διαθέτει διαφορετική εμπρόσθια όψη, με τα φώτα LED στις δύο άκρες να θυμίζουν την καρό σημαία του τερματισμού. Πίσω δεσπόζει ο μεγάλος διαχύτης με την κεντρικά τοποθετημένη τραπεζοειδή απόληξη της εξάτμισης.

Κατά τα φαινόμενα το Megane RS θα φοράει μια εκδοχή του 1.800άρη turbo του Alpine A110, με τον κινητήρα να αποδίδει περίπου 300 ίππους.

Η Renault ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις του Megane RS θα αρχίσουν στο 1ο τέταρτο του 2018.

Το νέο Megane RS στα χιόνια

2.798 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/6/2017

Δε λέει να βγάλει με τίποτα το καμουφλάζ η Renault από το νέο Megane RS και αυτή τη φορά μας το δείχνει στα χιόνια, κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξής του. Λίγη υπομονή ακόμα, πού θα πάει, θα το δούμε και «γυμνό»…

 
Η Renault συνεχίζει το μακρύ παιχνίδι της αποκάλυψης του νέου Megane RS, δίνοντάς μας εικόνες του καμουφλαρισμένου hot hatch μοντέλου της στα χιόνια, κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξής του. Οι Γάλλοι δεν μας δίνουν κάποια νέα πληροφορία, παρά μόνο ότι μπορούν να δουν τα μάτια μας κάτω από το περιτύλιγμα του οχήματος.
 
Βέβαια υπάρχουν ήδη ανεπίσημες διαρροές στις οποίες έχουμε δει το γαλλικό μοντέλο από διάφορες γωνίες, ακόμα και το εσωτερικό του, ενώ φυσικά δε λείπουν και οι ψηφιακές προτάσεις που δείχνουν το πώς θα μπορούσε να είναι το αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση, το νέο Megane RS διαθέτει διαφορετική εμπρόσθια όψη, με τα φώτα LED στις δύο άκρες να θυμίζουν την καρό σημαία του τερματισμού. Πίσω δεσπόζει ο μεγάλος διαχύτης με την κεντρικά τοποθετημένη τραπεζοειδή απόληξη της εξάτμισης.
   
Θολό είναι ακόμα το τοπίο και για τον κινητήρα του νέου Megane RS, με την Renault να λέει μόνο πως θα υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε μηχανικό και διπλοσύμπλεκτο αυτόματο κιβώτιο. Κατά τα φαινόμενα θα φοράει μια εκδοχή του 1.800άρη turbo του Alpine A110, με τον κινητήρα να αποδίδει περίπου 300 ίππους. Η κίνηση παραμένει μπροστά, αλλά προαιρετικά θα υπάρχει σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης για ακόμα καλύτερο χειρισμό.
 
Υπενθυμίζουμε πως το νέο Megane RS -πάντα καμουφλαρισμένο- εμφανίστηκε στο Grand Prix του Μονακό, όπου ο Nico Hülkenberg έκανε έναν γύρο στη φημισμένη πίστα. Εκεί η Renault ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις του θα αρχίσουν στο 1ο τέταρτο του 2018.