Τροχαίο ατύχημα με Tesla Model Y στην Ελλάδα | Φήμες ότι «δεν σταμάταγε»
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τροχαίο ατύχημα με Tesla Model Y στην Ελλάδα | Φήμες ότι «δεν σταμάταγε»

5.174 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2022)

Τροχαίο ατύχημα με πρωταγωνιστή ένα Tesla Model Y στην Λεωφόρο Ειρήνης στην Πεύκη, χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο χρήσης που ανήρτησε τις φωτογραφίες σε ομάδα στα social media το ηλεκτρικό «δεν σταμάταγε». Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Οι δύο «σχολές» που δημιουργεί η Tesla

Η Tesla έχει απασχλήσει δεκάδες φορές την παγκόσμια επικαιρότητα για ποικίλους λόγους. Κάτι ο εκκεντρικός και ιδιαίτερη δημοφιλής ιδιοκτήτης της Elon Musk, κάτι οι φωτιές σε μοντέλα της, λίγο τα τροχαία ατυχήματα (ή ακόμα και δυστυχήματα με τη αλόγιστη χρήση του συστήματος αυτόνομης οδήγησης «Autopilot») στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, η Tesla καταφέρνει να έχει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Αρκετές είναι οι φορές που το όνομα της Tesla έχει γίνει πόλος αρνητικών σχολίων και βάσει αυτών δημιουργούνται δύο σχολές:
- η μία κάστα υποστηρίζει την Tesla, με το κλασικό «όσα δεν φτάνει η αλεπού...», λόγω των καιτονομιών που έχει λανσάρει στον κόσμο της αυτοκίνησης με την ηλεκτροκίνηση και το υψηλό τεχνολογικό της υπόβαθρο
- η άλλη σχολή με άτομα που πιστεύουν ότι τόσο η Tesla, όσο και οι κατασκευές της είναι υπερεκτιμημένες και δεν συμμορφώνονται ποιοτικά και σε τομείς ασφάλειας με όλα όσα έχουν θεμελιωθεί εδώ και δεκαετίες στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Ας αφήσουμε στην άκρη και τις δύο σχολές προς το παρόν. Περνάμε λοιπόν σε ένα συμβάν με πρωταγωνιστή ένα Tesla Model Y, που έλαβε χώρα στις 23 Νοέμβρη στην Πεύκη της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Αμαρουσίου.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο χρήσης που ανήρτησε τις φωτογραφίες σε ομάδα σχετική με την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα στα social media το ηλεκτρικό «δεν σταμάταγε».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο χρήσης που ανήρτησε τις φωτογραφίες σε ομάδα σχετική με την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα στα social media το ηλεκτρικό «δεν σταμάταγε».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στο group του facebοοκ σχετικά με την «Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα», ένα εκ των μελών ανήρτησε φωτογραφίες από τροχαίο ατύχημα που συνέβη το απόγευμα της 23ης Νοεμβρίου στην Πεύκη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο εν λόγω post, το Tesla «ακούστηκε ότι δεν σταμάταγε». Αυτό θυμίζει την περίπτωση που ήρθε πριν λίγες ημέρες στο φως της δημοσιότητας σχετικά με ένα ανεξέλεγκτο -κατά τα φαινόμενα- Tesla Model Y, το οποίο σύμφωνα πάντα με τον οδηγό του ανέπτυξε από μόνο του ιλιγγιώδη ταχύτητα, το πεντάλ του φρένου δεν λειτουργούσε και είχε ως αποτέλεσμα να παρασυρθούν δύο άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους.

Φυσικά, δεν μπορεί να βγει κανένα ασφαλές πόρισμα από το τι «ακούστηκε» σε έναν χώρο τροχαίου ατυχήματος από τους παρευρισκόμενους, ωστόσο, αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο με την προαναφερθείσα περίπτωση και το Tesla Model Y όντως να μην μπορούσε να σταματήσει. Από την άλλη, μπορεί απλά να είναι ένα ανθρώπινο λάθος και ο συνδυασμός του γλιστερού οδοστρώματος (σ.σ. ο δρόμος ήταν βρεγμένος μετά από ψιλόβροχο) με έναν απότομο-λάθος χειρισμό να οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
NISSAN