Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη συνεργείου - Πουλούσε κλεμμένα ανταλλακτικά

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη συνεργείου - Πουλούσε κλεμμένα ανταλλακτικά

2.229 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2022)

Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Κατασχέθηκαν 3 εγκέφαλοι κινητήρων που ανήκαν σε κλεμμένα αυτοκίνητα.

Στην Άνω Γλυφάδα!

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 28-9-2022 στην Άνω Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 26χρονος ημεδαπός για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βρήκαν 3 εγκεφάλους κινητήρων από κλεμμένα οχήματα

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με ιδιοκτήτη συνεργείου που εμπορεύεται ανταλλακτικά-εξαρτήματα αυτοκινήτων συγκεκριμένης μάρκας, τα οποία προέρχονται από κλεμμένα αυτοκίνητα, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό του και την παύση της εν λόγω εγκληματικής δραστηριότητας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο επίμαχο συνεργείο, βρέθηκαν 3 εγκέφαλοι κινητήρων αυτοκινήτων, οι οποίοι, όπως εξακριβώθηκε μετά από ειδικό τεχνικό έλεγχο, είχαν αποσπαστεί από αυτοκίνητα που είχαν κλαπεί στις περιοχές Γλυφάδας, Καλλιθέας και Κρωπίας. Ακόμη, κατασχέθηκε ένα επιπλέον εγκέφαλος κινητήρα, η νομιμότητα της κατοχής του διερευνάται.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
AYGO