• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

ΤΙΜΕΣ όλων των μοντέλων της κατηγορίας »

CNG, LPG

Πάνω από 1.100 πρατήριων υγραερίου κίνησης. Είκοσι πρατήρια φυσικού αερίου, αν και μετά την είσοδο ιδιωτικών εταιρειών και την ενεργοποίηση της ΔΕΠΑ αρχίζουν να αυξάνονται.

Δακτύλιος: Φυσικό αέριο & υγραέριο η λύση του ΣΕΚΟΕ

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Το φυσικό αέριο και το υγραέριο μπορούν να είναι η λύση για τα αυτοκίνητα παλαιότερης τεχνολογίας, προκειμένου να εκπέμπουν χαμηλότερους ρύπους από το όριο των 120 γρ./χλμ. και να κυκλοφορούν ελεύθερα στον δακτύλιο, σύμφωνα με την πρόταση του Συνδέσμου Εναλλακτικών Καυσίμων Οχημάτων Ελλάδος.

Δοκιμή Διαρκείας: Dacia Sandero Stepway LPG

Δοκιμή Διαρκείας: Dacia Sandero Stepway LPG

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

Λίγες φορές ένα αυτοκίνητο καταφέρνει να μας κάνει να πούμε wow! Και το Sandero Stepway το κατάφερε, γιατί μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα έκανε πράγματα που δεν το περιμέναμε. Αν μη τι άλλο, αυτό είναι επιτυχία και ίσως ένας από τους λόγους που είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη.

Δοκιμή: Νέο Dacia Sandero με LPG | Κάνει 1.400 χλμ. με ένα γέμισμα

Δοκιμή: Νέο Dacia Sandero με LPG | Κάνει 1.400 χλμ. με ένα γέμισμα

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021

Ψάχνεις μικρό πόλης, προσιτό στην αγορά, οικονομικό σε κατανάλωση και value for money; Αυτά, μαζί με την ευρυχωρία και την μεγάλη αυτονομία προτάσσει από την μεριά της η Dacia για το νέο Sandero. Πόσο αξίζει όμως πραγματικά το νέο μοντέλο της που ξεκινάει από 11.980 €; Δοκιμάζουμε την LPG (από 13.82

Ευάγγελος Κοσμάς: «Η ΔΕΠΑ υιοθετεί τα κριτήρια ESG»

Ευάγγελος Κοσμάς: «Η ΔΕΠΑ υιοθετεί τα κριτήρια ESG»

Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021

Στην επιτυχημένη ενσωμάτωση της φιλοσοφίας ESG στο νέο businessplan της ΔΕΠΑ Εμπορίας, αναφέρθηκε ο Συντονιστής Διευθυντής Δραστηριοτήτων Διοικητικών Υπηρεσιών κος Ευάγγελος Κοσμάς, συμμετέχοντας στο πρώτο διαδικτυακό Athens ESG Forum, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου.

Tech: Τι αλλάζει σε ένα αυτοκίνητο με CNG;

Tech: Τι αλλάζει σε ένα αυτοκίνητο με CNG;

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021     2 σχόλια

Σε τι διαφέρει ένας κινητήρας φυσικού αερίου; Τι ισχύει με το service; Τι παίζει με τις δεξαμενές; Τι κερδίζεις και τι χάνεις; Παράλληλα μιλάμε με τον κ. Δάνδουρα της SEAT σχετικά με την μεγάλη επιτυχία της φίρμας στον τομέα του φυσικού αερίου.

Αναμένεται έως το τέλος του 2022 τα πρατήρια FISIKON CNG  να φτάσουν τα 34.

Που φουλάρω CNG στην Ελλάδα; Νέα πρατήρια!

Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021

Αυξήθηκε ο αριθμός των πρατηρίων που μπορεί κανείς να προμηθευτεί CNG, μετά τις τελευταίες προσθήκες του δικτύου της ΔΕΠΑ και αναμένεται η λειτουργία 15 ακόμη πρατηρίων FISIKON CNG, έως τα τέλη του 2022. Δείτε που βρίσκονται όλα τα πρατήρια.