Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Δοκιμες - SUBARU FORESTER

Οδηγούμε: Νέα υβριδικά Subaru Forester & XV

Οδηγούμε: Νέα υβριδικά Subaru Forester & XV

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020     4 σχόλια

Η Subaru μπαίνει σε υβριδικά μονοπάτια με ένα νέο σύνολο, εν ονόματι e-Boxer, που διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά των γνήσιων τετρακίνητων κατασκευών της μάρκας βάζοντας στη συνταγή την μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων.

Tα νέα Subaru Forester και XV θα είναι διαθέσιμα στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες.

Ανανεωμένο Subaru Forester 2,0 «Τεχνοκρατικά» αναβαθμισμένο...

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Με διακριτικό σχεδιαστικό φρεσκάρισμα αλλά και με καινούριο 2λιτρο boxer κινητήρα 150 ίππων περισσότερο οικολογικών προδιαγραφών, το Forester φιλοδοξεί να ενισχύσει την παρουσία του στην αγορά. Στην άσφαλτο είναι άνετο και ισορροπημένο ενώ παρουσιάζει ακόμα καλύτερη ποιότητα κύλισης.

Οδηγούμε: Trezia & ανανεωμένο Forester

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Με αφορμή την εφαρμογή ενός νέου 2λιτρου boxer κινητήρα προδιαγραφών Euro5, το Subaru Forester δέχθηκε και ένα μικρό φρεσκάρισμα μέσα-έξω για να τονώσει τη θέση του στην αγορά. Παράλληλα το Trezia έδειξε ότι αποτελεί μία νέα πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία των μικρών πολυχρηστικών.

Νέο Subaru Forester SUVολαγνεία!

Νέο Subaru Forester SUVολαγνεία!

Τρίτη, 1 Απριλίου 2008

Η νέα γενιά του Forester κοιτάζει πλέον ξεκάθαρα προς τα SUV μοντέλα, ενώ είναι αναβαθμισμένη σε μια σειρά από τομείς σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Η Subaru βάζει, λοιπόν, στο «παιχνίδι» των 4Χ4 ένα πιο έτοιμο -ν’ αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό- αυτοκίνητο, το οποίο φυσικά διατηρε