Μini ή smart...smart ή Μini; Για όσους θέλουν να αποκτήσουν να αποκτήσουν ένα στιλάτο αυτοκίνητο πόλης, το δίλημμα θα είναι μεγάλο τα επόμενα χρόνια.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μini ή smart...smart ή Μini; Για όσους θέλουν να αποκτήσουν να αποκτήσουν ένα στιλάτο αυτοκίνητο πόλης, το δίλημμα θα είναι μεγάλο τα επόμενα χρόνια.

Κόντρα από το μέλλον....smart fortwo vs Mini Rocketman

(25/11/2011)

Το νέο μίνι της Mini θα αποτελέσει το βασικό όπλο της BMW απέναντι στο smart της μεγάλης ανταγωνίστριας Mercedes. Θα μπορέσει η BMW να αποκαθηλώσει το πολύ δημοφιλές smart; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η επιτυχία της Mercedes με το smart είναι δεδομένη. Το 2θέσιο μοντέλο έχει ξεπεράσει κάθε εμπορική προσδοκία και δικαίωσε όσους πίστεψαν σε αυτό, παρά τις προβλέψεις που μιλούσαν για project χωρίς κανένα μέλλον. Με αυτά τα δεδομένα, το smart σταδιακά θα περάσει και στην επόμενη γενιά του, προτάσσοντας ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το οικολογικό του προφίλ (θα το δούμε ακόμα πιο οικονομικό και με ηλεκτρική έκδοση στη γκάμα του). Αυτή τη φορά όμως θα βρει απέναντί του και το μίνι της Mini...δηλαδή ένα νέο μοντέλο που θα ενισχύσει σημαντικά τη γκάμα της θυγατρικής της BMW. Kαι δεν υπάρχει αμφιβολία πως το εν λόγω αυτοκίνητο που θα προέλθει από το πρωτότυπο Rocketman θα έχει πλήθος πλεονεκτημάτων, πραγματικά ξεχωριστό χαρακτήρα και συστατικά που θα το κάνουν να κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς από την κατηγορία των μίνι. Το Rocketman παρουσιάστηκε πρόσφατα ως concept και σίγουρα έχει προβληματίσει αρκετά τους ανθρώπους της Mercedes οι οποίοι με τη σειρά τους μας έδειξαν το επίσης πρωτότυπο forvision στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προηγούμενο Σεπτέμβρη. Ας δούμε κάποια πράγματα για τα δύο μοντέλα, παρουσιάζοντας παράλληλα και τις δύο κατασκοπευτικές - ηλεκτρονικά επεξεργασμένες - εικόνες των δύο αυτοκινήτων σε μορφή παραγωγής όπως μας τις έστειλαν οι κατάσκοποί μας από το εξωτερικό. Φυσικά, τα τελικά συμπεράσματα είναι δικά σας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
peugeot