2 φωτογραφίες »

Η ψηφιακή νέα Mercedes-AMG S 63.

H νέα Mercedes-AMG S 63;

3.964 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2020)

Η επόμενης γενιάς S-Class δεν θα λάβει το V12 μοτέρ της φίρμας αλλά για μια ακόμη φορά θα επωφεληθεί από πλήθος νέων τεχνολογιών.


Μόνο λίγοι μήνες απομένουν μέχρι να γίνει το επίσημο ντεμπούτο της ολοκαίνουριας S-Class αφού έχει γίνει γνωστό πως η Mercedes βάζει τις τελευταίες πινελιές στην ναυαρχίδα της και την δοκιμάζει ήδη στην πίστα του Ring.

H βασική έκδοση της S-Class θα συνοδευτεί τα επόμενα χρόνια και με άλλες εκδόσεις όπως η υπερπολυτελής Maybach, η αμιγώς ηλεκτρική EQS αλλα και οι εκδόσεις επιδόσεων της AMG.
Η σελίδα του Instagram FutureCarsNow γνωρίζει πως το τμήμα επιδόσεων της φίρμας εργάζεται ήδη πάνω στην κατασκευή των AMG εκδόσεων της S-Class και έτσι, χωρίς να χάσει χρόνο, παρουσίασε την πρότασή της για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η υπερπολυτελής και πανίσχυση S 63.

Η ψηφιακή Mercedes-AMG S 63 της ψηφιακής εικόνας είναι αρκετά συντηρητική σε σχεδίαση σε σχέση με άλλα μοντέλα της γερμανικής φίρμας, αφού μόνο η η γρίλια και ο μεγάλος σπορ προφυλακτήρας φανερώνουν πως δεν πρόκειται για κάποια απλή S-Class. Δυστυχώς, επίσημα χείλη έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να δούμε κάποια S-Class με V12 μοτέρ, κάτι που συνεπάγεται πως η S 65 δεν θα λάβει κάποιον αντικαταστάτη.

Η S 63 αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2021, λίγους μήνες μετά την πρεμιέρα της «απλής» S-Class.
 

Hyundai
OPEL