3 φωτογραφίες »

Πάτησε Ελλάδα το ανανεωμένο Opel Grandland

23.037 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2021)

Το ανανεωμένο Opel Grandland ξεκινά την εμπορική του πορεία και στη χώρα μας, προβάλλοντας νέα σχεδίαση, καινοτόμες τεχνολογίες και γκάμα κινητήρων που ταιριάζει στις ελληνικές ανάγκες.

Το ανανεωμένο Grandland ξεκίνησε την εμπορική του διάθεση και στη χώρα μας με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές του. Το μικρομεσαίο SUV της γερμανικής φίρμας ξεκινά από 26.500 ευρώ (750 ευρώ φθηνότερο απότι στη Γερμανία) με πλούσιο εξοπλισμό από την «βασική» έκδοση και προσφέροντας προηγμένα συστήματα υποστήριξης του οδηγού, ασφάλειας και άνεσης.

Νέα σχεδίαση στο ταμπλό για το ανανεωμένο Grandland. Ξεχωρίζει το «Pure Panel» με τις δύο οθόνες 7 ιντσών, μία ως πίνακας οργάνων και μία για το infotainment.

Νέα σχεδίαση στο ταμπλό για το ανανεωμένο Grandland. Ξεχωρίζει το «Pure Panel» με τις δύο οθόνες 7 ιντσών, μία ως πίνακας οργάνων και μία για το infotainment.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η ναυαρχίδα της Opel λοιπόν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας με 2 μηχανικά σύνολα, τον turbo βενζινοκινητήρα 1,2 λτ. απόδοσης 130 ίππων και τον κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 1,5 λτ. που αποδίδει επίσης 130 ίππους. Στην περίπτωση του κινητήρα βενζίνης είναι διαθέσιμο τόσο με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο όσο και με αυτόματο 8 σχέσεων, ενώ ο πετρελαιοκινητήρας συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο.

Οι 4 εξοπλιστικές εκδόσεις του γερμανικού C-SUV υπόσχονται να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς. Κάθε έκδοση Grandland είναι καλά εξοπλισμένη με το στάνταρ πακέτο να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αναγνώριση επικείμενης σύγκρουσης (front collision warning) με αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, αναγνώριση πεζών, προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας (lane departure warning), αναγνώριση οδικών σημάτων (traffic sign recognition) αναγνώριση κόπωσης οδηγού (drowsiness detection) καθώς και cruise control με περιοριστή ταχύτητας (speed limiter). Ακόμα και στη βασική έκδοση, Business Edition, με τιμή από 26.500 ευρώ περιλαμβάνονται το parking pilot για ελιγμούς στάθμευσης εμπρός και πίσω, το αυτόματο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης (parking assistant), η κάμερα οπισθοπορείας και το σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING CHECK MERCEDES
citroen