Μεγάλες είναι οι προσδοκίες της Τesla για το μοντέλο.

Αρχές του `20 οι παραδόσεις του Tesla Μοdel Y;

1.603 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2019)

Nωρίτερα θέλει να φέρει στην αγορά το Model Y η Tesla και για αυτό πιέζει τους προμηθευτές να της φέρουν τα υλικά που χρειάζεται νωρίτερα από ο,τι είχε αρχικά συμφωνηθεί.

Nωρίτερα από ο,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις του νέου Tesla Model Y αφού υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η αμερικανική εταιρεία πιέζει τους προμηθευτές της στην Taiwan να επιταχύνουν την παραγωγή των μερών που χρειάζεται για να αρχίσει να κατασκευάζει τα καινούρια Μοdel Y.

«Οι αναφορές από προμηθευτές εξαρτημάτων του Μodel Υ στην Ταϊβάν κάνουν λόγο ότι η Tesla ζητά να παραδοθούν οι παραγγελίες της πολύ νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν », δήλωσε στο CNBC ο ανώτερος αναλυτής αυτοκινήτων & αυτοκινητοβιομηχανιών της Deutsche Bank, Emmanuel Rosner. «Οι προμηθευτές αναφέρουν τώρα ότι η Tesla θέλει τα Model Y να εισέλθουν στη μαζική παραγωγή έξι μήνες πριν από το αρχικό σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει ότι το Model Y θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο στο κοινό κατά το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους.»

Yπενθυμίζουμε πως, όταν το μοντέλο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, η Tesla ισχυρίστηκε ότι η παραγωγή του θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2020. Στη συνέχεια, ο Musk είπε ότι η παραγωγή θα γίνει λίγους μήνες νωρίτερα, το καλοκαίρι του 2020.

Ο Musk είχε δηλώσει τότε: «Είμαστε μπροστά από το χρονοδιάγραμμα για την παραγωγή του Model Y στο Fremont και έχουμε μετακινήσει το λανσάρισμα του στο καλοκαίρι του 2020. Μπορεί να γίνει ακόμα νωρίτερα, αλλά είμαστε σίγουροι για το καλοκαίρι του 2020. Οδήγησα πρόσφατα το Model Y παραγωγής και πιστεύω ότι πρόκειται να είναι ένα καταπληκτικό προϊόν. Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να σημειώσει περισσότερες πωλήσεις από αυτές που κάνουν τα Model S, Model X και Model 3 μαζί».
 

test center
citroen