Η νέα Corolla διακρίνεται για την κορυφαία της αεροδυναμική, που της επιτρέπει να καίει μόνο 5,0 λτ./100 χλμ. με 141 χλμ./ώρα, σε συνδυασμό με τον 1,4 D-4D πετρελαιοκινητήρα.

Με τον όρο «Under Priority», η Toyota υπαγορεύει το σχέδιο στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα με τη μεγάλη εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος, που τονίζει το δυναμισμό της Corolla.

Στο δρόμο, η νέα Toyota Corolla διακρίνεται για την άνεση που προσφέρει, ενώ σε πολύ χαμηλά επίπεδα βρίσκονται και οι αεροδυναμικοί θόρυβοι.

Νέα Toyota Corolla: Επίκαιρη αλλά τολμηρή

30.935 Επισκέψεις στο άρθρο

Η νέα γενιά της Corolla δεν αποτελεί απλά και μόνο το συνεχιστή μιας μακράς παράδοσης για την Toyota στην κατηγορία (η 1η Corolla παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1966, ενώ η νέα, είναι η 11η γενιά της), αλλά και το μοντέλο εκείνο μέσω του οποίου η μάρκα μας αποδεικνύει περίτρανα ότι έχει λάβει το μήνυμα των καιρών και μας φέρνει ένα μικρομεσαίο σεντάν όχι μόνο με πολύ μοντέρνο αμάξωμα, αλλά και κορυφαία αεροδυναμική για την κατηγορία του (cd: 0,27), με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτό αποφέρει κυρίως στο κομμάτι της οικονομίας κίνησης. Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε περίτρανα και στις μοναδικές μας μετρήσεις κατανάλωσης στην Εθνική, εκεί όπου η Toyota Corolla με τον εξελιγμένο 1,4 D-4D πετρελαιοκινητήρα, κατάφερε να επιτύχει την υψηλότερη επίδοση μεταξύ όλων των diesel που έχουμε μετρήσει, «καίγοντας» μόνο 5,0 λτ./100 χλμ. με ταχύτητα 141 χλμ./ώρα. Επιπλέον αυτού βέβαια, η νέα γενιά της Corolla στο ταξίδι προσφέρει απαράμιλλη άνεση στους επιβάτες της, ενώ η σημαντικά βελτιωμένη αεροδυναμική του αμαξώματος εξασφαλίζει ότι μειώνονται στο ελάχιστο οι αεροδυναμικοί θόρυβοι.

Πιο δυναμική από ποτέ
Η νέα γενιά της Corolla στο σχεδιαστικό κομμάτι έχει απογειώσει την αισθητική της, όντας έτσι και η πιο «τολμηρή» εκ των 11 που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα. Αφήνοντας λοιπόν στην άκρη το συντηρητικό χαρακτήρα των προηγούμενων, η νέα Corolla ήρθε για να προσφέρει ένα πιο δυναμικό αμάξωμα 3 όγκων από κάθε άλλη φορά, βασιζόμενη στις νεότερες φόρμες Keen Look, αλλά και Under Priority της Toyota. Στο εσωτερικό της, η Corolla ακολουθεί μια σχεδίαση που στοχεύει στην πολύ καλή εργονομία, ενώ οι χώροι της βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda