TOYOTA COROLLA

TOYOTA COROLLA
TOYOTA COROLLA
TOYOTA COROLLA
TOYOTA COROLLA
TOYOTA COROLLA
TOYOTA COROLLA
  • TOYOTA COROLLA
  • TOYOTA COROLLA
  • TOYOTA COROLLA
  • TOYOTA COROLLA
  • TOYOTA COROLLA
  • TOYOTA COROLLA

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το TOYOTA COROLLA

Η Toyota Corolla είναι το δημοφιλέστερο οικογενειακό μοντέλο. Βγαίνει σε υβριδική έκδοση (Corolla Hybrid) και έχει εξαιρετική κατανάλωση στην πόλη (κάτω από 4 λίτρα). Η οδική συμπεριφορά είναι καλή, η εμφάνιση μοντέρνα, ενώ και ο εξοπλισμός πλούσιος. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά επιδόσεις, εξοπλισμό, ειδήσεις και τιμές για την Toyota Corolla.

9 Δοκιμες για TOYOTA COROLLA

Σίγουρο και στιβαρό είναι το πάτημα της υβριδικής Corolla στο δρόμο, ενώ παρά την μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης προσφέρει και εξαιρετική αίσθηση.

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΠΟΥ «ΚΑΙΕΙ» 5,2 ΛΤ.Δοκιμή: Toyota Corolla Hybrid

H νέα Toyota Corolla ακολουθεί το δρόμο του C-HR και βάζει «Χ» στο κλασσικό diesel, το οποίο ρίχνει στο καναβάτσο με 2 υβριδικά συστήματα κίνησης. Δοκιμάζουμε την «μικρή» υβριδική Corolla των 122 ίππων, όπου οι καταναλώσεις γύρω και κάτω από τα 5 λτ./100 χλμ είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση…

77 διαθεσιμα αρθρα για TOYOTA COROLLA

AutoΤρίτη TEST CENTER για TOYOTA COROLLA

Ποιο στρίβει καλύτερα, τι χώρους έχει για τα γόνατα και το κεφάλι των πίσω επιβατών, τι πραγματικά χωράει το πορτ-μπαγκάζ, πόσο καλά φώτα έχει, πόσο καλά απορροφάει τους κραδασμούς και τις λακκούβες. Δοκιμασίες που δεν θα βρεις αλλού!

Επτά διαφορετικά μοντέλα μπήκαν στο μικροσκόπιο της συντακτικής ομάδας του AutoΤρίτη στο Mega Test κλιματισμού.

MEGA TEST Κλιματισμού σε 7 μοντέλα

7 μοντέλα στον «καύσωνα»: Συγκρίνουμε το σύστημα κλιματισμού σε 7 νέα μοντέλα από κάθε κατηγορία. Ποιο θα παγώσει πιο γρήγορα, πόση ώρα χρειάζεται για να βράσει και να κρυώσει και πόσο ρόλο παίζει το χρώμα του αμαξώματος και το μέγεθος της καμπίνας;

107 ειδησεις για TOYOTA COROLLA