Η καμπίνα του VW Tiguan δεν ενθουσιάζει με το σχεδιασμό, αλλά διακρίνεται για την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του και τη γενικότερη ευχάριστη αίσθηση που αφήνει.

Καλοφτιαγμένο, μοντέρνο, εργονομικό και high-tech είναι το εσωτερικό του νέου Citroen C5 Aircross.

¶ρτιο κατασκευαστικά είναι το ταμπλό του Audi Q3 με οδηγοκεντρικό χαρακτήρα και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Εσωτερικό: High tech του C5 Aircross, ποιότητα και πολυτέλεια από το Q3

68.730 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/8/2019

Όπως και στο αμάξωμα, το εσωτερικό του C5 Aircross είναι το πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά, με τον διάκοσμο να είναι ιδιαίτερα ευχάριστος και να προβάλλει έντονο high tech αέρα. Αυτό διαμορφώνεται αρχικά από την 12,3 ιντσών ψηφιακή οθόνη σε ρόλο πίνακα οργάνων που προσφέρει και δυνατότητες διαρρύθμισης, την οθόνη αφής των 8 ιντσών στο κέντρο της κονσόλας του συστήματος infotainment και γενικότερα από τα σύγχρονα τεχνολογικά στοιχεία που διαθέτει.

Ο διάκοσμος στο Audi Q3 είναι λιγότερο «ψηφιακός», ωστόσο κερδίζει τις εντυπώσεις στους τομείς που σχετίζονται με την ποιότητα, χαρίζοντας στο σύνολο μια πιο πολυτελή υπόσταση. Τόσο η ποιότητα των υλικών, όσο και η συναρμογή, η συναρμολόγηση και το φινίρισμα βρίσκονται σε κορυφαία επίπεδα, «επισκιάζοντας» έτσι το αντίστοιχα καλό επίπεδο των C5 Aircross (παρά τα σκληρά πλαστικά του ταμπλό) και του Tiguan σε αυτούς τους τομείς. Αισθητικά πάντως ο διάκοσμος είναι ευχάριστος με «απλό» ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη αφής 8,8 ιντσών για το MMI σύστημα infotainment, το οποίο είναι το πιο πρακτικό στη χρήση.

Το VW Tiguan δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο σε σχεδιαστικό επίπεδο παραπέμποντας στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας και σε αυτή την έκδοση του λείπει ένας αντίστοιχα high tech χαρακτήρας που ωστόσο διατίθεται προαιρετικά. Η οθόνη αφής πάντως είναι στάνταρ στο κέντρο του ταμπλό και έχει και αυτή πρακτικό χαρακτήρα. Ο οδηγός απολαμβάνει μια υπερυψωμένη με καλή ορατότητα θέση οδήγησης, ωστόσο η πιο άνετη είναι αυτή του Citroen με τα Advanced Comfort φαρδιά και μαλακά καθίσματα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ