Τι επιλέγουν οι 3 τύποι του AutoΤρίτη

69.731 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/8/2019

Ο fun to drive οδηγός θα εκτιμήσει το οδηγικό προφίλ του Audi Q3. Είναι το πιο «σφιχτό» από τα τρία όμως καταφέρνει και διαχειρίζεται πιο αποτελεσματικά το βάρος και τον όγκο του με τη γενικότερη αίσθηση να συνάδει με τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα.

O value for money τύπος δεν έχει πολλές επιλογές ανάμεσα στα τρία…Το Citroen C5 Αircross προσφέρει περισσότερα και σε πιο χαμηλή τιμή, ενώ παράλληλα δελεάζει και η 5ετής του εγγύηση.

O high tech τύπος και πάλι προς το C5 Aircross θα στρέψει την προσοχή του σε αυτές τις εκδόσεις. Αυτό γιατί διαθέτει τα περισσότερα νέα στοιχεία άνεσης, ασφάλειας, υποβοήθησης και high tech αέρα χωρίς να πληρώσεις ευρώ παραπάνω.

Audi Q3
+ Σχεδιασμός μέσα-έξω, ποιότητα κατασκευής και premium χαρακτήρας, ευρυχωρία και πρακτικότητα καμπίνας, οδική συμπεριφορά-άνεση, στάνταρ εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, τεχνολογία
- Απόκλιση από την εργοστασιακή κατανάλωση, μη προσφορά τετρακίνησης σε αυτή την έκδοση, κάποιες εργονομικές αστοχίες

Citroen C5 Aircross
+ Σχεδίαση, στιβαρότητα και πρακτικότητα καμπίνας, άνεση, επιδόσεις, χώρος αποσκευών, τεχνολογία, πληρότητα εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, απόσταση από το έδαφος, ευελιξία
- Eλλειψη μαλακού πλαστικού στο ταμπλό

Volkswagen Tiguan
+ Ποιότητα κατασκευής, χώροι, ποιότητα κύλισης, θόρυβος 
- Τιμή, συγκρατημένη σχεδίαση μέσα και έξω, αναπηδήσεις άξονα υπό προϋποθέσεις

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ