Στην Ευρώπη, υπήρξε αύξηση 6% στις πωλήσεις φτάνοντας τις 42.972 καταχωρήσεις.

H Macan πρωτοπόρησε ανάμεσα στα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας με αύξηση 11%.

H μάρκα έχει καταφέρει να κρατήσει το σχεδιαστικό της στιλ.

Αύξηση πωλήσεων Porsche

3.089 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/7/2017

Macan, Cayenne και Panamera είναι τρία μοντέλα που έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην αύξηση των πωλήσεων της μάρκας. Δείτε ποιο ήταν το πιο επιτυχημένο.

Ήταν κάποτε μια εποχή που η Porsche συνήθιζε να κατασκευάζει μόνο σπορ αυτοκίνητα. Πλέον κάτι τέτοιο αποτελεί παρελθόν, όμως η μάρκα έχει καταφέρει να κρατήσει το σχεδιαστικό της στιλ παρά το γεγονός ότι αυτή την στιγμή έχει στην γκάμα της δύο SUVs (Macan, Cayenne) και ένα σπορ σεντάν με coupe καταβολές, την Panamera.

Kαι τα τρία αυτά μοντέλα είναι ο πρωταρχικός λόγος που η Porsche κατάφερε να πετύχει αύξηση των πωλήσεων της το πρώτο εξάμηνο του φετινού έτους κατά 7% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2016.

Ο Detlev von Platen, μέλος του Συμβουλίου για τις Πωλήσεις και το Μarketing δήλωσε: «H ανταπόκριση από το κοινό ήταν φοβερή. Οι plug-in εκδόσεις και η Sport Turismo έκδοση της Panamera θα μας δώσει και άλλο momentum».
H Macan πρωτοπόρησε ανάμεσα στα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας με αύξηση 11% και 50.000 πωλήσεις, ακολουθούμενη από την Cayenne και την Panamera. Tα 718 Boxter και Cayman ακολούθησαν έπειτα. Οι αγορές που είχαν την μεγαλύτερη ανταπόκριση ήταν η Ανατολική Ασία, η Αφρική και η Μέση Ανατολή.

Στην Ευρώπη, υπήρξε αύξηση 6% στις πωλήσεις φτάνοντας τις 42.972 καταχωρήσεις.

12 διαθέσιμα άρθρα για PORSCHE  MACAN