Η X5 ήταν το πρώτο SUV της ΒΜW και σήμερα φτάσαμε αισίως στην 4η γενιά της.

Παραμένει το πιο ευχάριστο οδηγικά SUV, με μεγάλες ικανότητες εντός και εκτός δρόμου, παρά τις αυξημένες της διαστάσεις!

Δοκιμή: Νέα BMW X5 30d

28.647 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2019)

Τόλμη και γοητεία: Η τέταρτη γενιά της Χ5 τολμά οδηγικά και γοητεύει με τα επιμέρους χαρακτηριστικά της βάζοντας την σφραγίδα της ΒΜW στην κατηγορία των μεσαίων premium SUV.

Η X5 ήταν το πρώτο SUV της ΒΜW και από την πρώτη της γενιά Ε53 (του 1999) κατάφερε να βάλει σε μια αδιάφορη οδηγικά κατηγορία, το οδηγικό ταπεραμέντο της BMW. Αυτός είναι ακόμα και σήμερα ο βασικός πυλώνας στην εξέλιξη του συγκεκριμένου μοντέλου, φτάνονται αισίως στην 4η γενιά του που δοκιμάζουμε. Αυτή, είναι μεγαλύτερη κατά 36 χλστ. σε μήκος, 66 χλστ. σε πλάτος, και 19 χλστ. σε ύψος, διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί η φίρμα και λανσάρει παράλληλα και το νέο αισθητικό και τεχνολογικό προφίλ της.

Την ίδια στιγμή παραμένει το πιο ευχάριστο οδηγικά SUV, με μεγάλες ικανότητες εντός και εκτός δρόμου, και παρά την αλματώδη βελτίωση και των ανταγωνιστών του στον τομέα αυτό, καταφέρνει να «βγάζει» μια αίσθηση απόλυτης ισορροπίας μεταξύ άνεσης και δυναμικής συμπεριφοράς. Λίγο πριν την έλευση του βασικότερου ανταγωνιστή της (σ.σ. Mercedes GLE) στην ολοκαίνουρια επίσης 4η γενιά της, αυτή η Χ5 είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση σε αυτή την κατηγορία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
test center