3 φωτογραφίες »

Το Nissan Juke είναι διαθέσιμο με κινητήρα 1,0 λίτρου turbo που αποδίδει 117 ίππους και συνδυάζεται με μηχανικό ή προαιρετικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT).

Νissan Juke: «Κολλάς» μαζί του

84.665 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Nissan ποντάρει πολλά στην πλούσια γκάμα του νέου Juke αλλά και στις μεγάλες δυνατότητες customization που προσφέρει. Έτσι, διαθέτει εκδόσεις που περιλαμβάνουν εντυπωσιακά αισθητικά ή τεχνολογικά πακέτα εξοπλισμού για τα δεδομένα της κατηγορίας, με τον ενδιαφερόμενο να αποκτά έναν ευχάριστο μπελά κατά την επιλογή του, αλλά και τους υπόλοιπους να σαγηνεύονται από την εμφάνισή του. Όλα τα λεφτά στην διαμόρφωση του Juke είναι οι επιλογές διχρωμίας οροφής-αμαξώματος, με έντονα και ξεχωριστά χρώματα και οι ζάντες έως και 19 ιντσών που κάνουν την τελική επιλογή ευχάριστα…δύσκολη. 

Εντυπωσιακό και στο εσωτερικό
Το νέο Nissan Juke συνεχίζει να εντυπωσιάζει και στο εσωτερικό του με τις επιλογές επενδύσεων και χρωμάτων να είναι και εδώ αρκετές αλλά και ιδιαίτερα καλαίσθητες. Ετσι μπορεί κανείς να έχει έναν διάκοσμο κόκκινου χρώματος, ή ενός πιο διακριτικού λευκού, με τον εξοπλισμό να διαμορφώνεται ανάλογα με την έκδοση και τα πακέτα που προσφέρει η Nissan για το μικρό της crossover ανάλογα με την έκδοση.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
4green