3 φωτογραφίες »

Το Citroen C3 Aircross στην έκδοση Shine συνδυάζεται με τον κινητήρα βενζίνης των 1,2 λτ. με απόδοση 110 και 130 ίππων, καθώς και με τον diesel των 1,5 λτ. των 100 και 120 ίππων, με τις κορυφαίες εκδόσεις απόδοσης να διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Citroen C3 Aircross: Mε την «λάμψη» της Shine

79.092 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2020)

To Citroen C3 Aircross είναι αρκετά όμορφο και στις βασικές του εκδόσεις, ωστόσο αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στην κορυφαία έκδοση Shine αλλά και την ειδική έκδοση Origins. H Shine προσφέρει ωστόσο μεγαλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης με περισσότερα χρώματα και επιλογή διχρωμίας ανάμεσα σε αμάξωμα και οροφή με πάρα πολλές επιλογές που αναδεικνύουν το τελικό αποτέλεσμα και χαρίζουν στο μικρό crossover την λάμψη που χρειάζεται για να αιχμαλωτίσει τα βλέμματα. Οι όμορφες 17 ιντσών ζάντες, οι ράγες οροφής και οι καθρέφτες με διαφορετικό χρώμα (προαιρετικά), τα φιμέ κρύσταλλα ή η πανοραμική ηλιοροφή (προαιρετικά) «δυσκολεύουν» την επιλογή αλλά συνθέτουν ένα πανέμορφο οπτικά σύνολο.

Πλούσιο και στο εσωτερικό του
Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος στην κορυφαία έκδοση Shine του Citroen C3 Aircross περιλαμβάνοντας τα σύγχρονα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας που συναντάμε και στις αντίστοιχες εκδόσεις των μοντέλων της κατηγορίας. Ο διάκοσμος χαρακτηρίζεται από την οθόνη αφής 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό ενώ το ταμπλό μπορεί να εφοδιαστεί με όμορφα χρωματιστά περιγράμματα που του χαρίζουν έναν ακόμα πιο νεανικό και όμορφο αέρα. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
POTENZA SPORT
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel