5 φωτογραφίες »

Το Puma είναι διαθέσιμο με κινητήρες EcoBoost 1,0 και 1,5 λτ. με απόδοση 125 και 155 ίππους ενσωματώνοντας ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης.

Ford Puma ST-Line & ST-Line X που κάνουν τη διαφορά

79.100 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2020)

Η Ford έχει διαμορφώσει ειδικά πακέτα εξοπλισμού, τονίζοντας τον σπορτίφ χαρακτήρα των μοντέλων της. Το Puma διαθέτει δύο εκδόσεις που «ρίχνουν σαγόνια». Την έκδοση ST-Line και την ST-Line X.  Το αισθητικό πακέτο περιλαμβάνει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω με σπορ σχεδίαση, νέα πιο επιθετική μάσκα εμπρός, αψίδες τροχών που διαμορφώνουν ένα πιο μυώδες και πλατύ αμάξωμα, χρωμιωμένη εξάτμιση και μια μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος. Στην έκδοση ST-Line X συναντάμε επιπλέον ζάντες 18 ιντσών και φιμέ κρύσταλλα, ενώ το εντυπωσιακό Puma διαθέτει ξεχωριστά χρώματα αμαξώματος και μαύρη οροφή που «τραβάνε» ακόμα περισσότερο το «μάτι». Η πανοραμική ηλιοροφή είναι το μόνο στοιχείο λοιπόν που μπορεί να προσθέσει κανείς προαιρετικά, για να τελειοποιήσει την εικόνα του.

Με σπορ διάκοσμο και όλα τα κομφόρ, κορυφή η Vignale
Το εσωτερικό του Ford Puma είναι πλήρες από πλευράς εξοπλισμού διαθέτοντας ότι χρειάζεται ένας σύγχρονος οδηγός και οι επιβάτες του. Στις εκδόσεις ST-Line και ST-Line X ο διάκοσμος αποκτά έναν έντονα σπορτίφ αέρα μέσω των λεπτομερειών των εκδόσεων αυτών (κόκκινες ραφές, σπορ τιμόνι και επιλογέας κ.α.).  Ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πακέτα που αναβαθμίζουν τεχνολογικά τις 2 εκδόσεις (και με ψηφιακό πίνακα οργάνων), ενώ για τους πιο απαιτητικούς διατίθεται και η έκδοση Vignale του Puma η οποία δίνει έμφαση στην πολυτέλεια, στην τεχνολογία και στην αναβάθμιση της ποιότητας του εσωτερικού του.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
POTENZA SPORT
MEDIUM MARKES