3 φωτογραφίες »

To Ηyundai Kona Distinctive συνδυάζεται με όλη την γκάμα κινητήρων του Kona με απόδοση από 120 έως και 177 ίππους. Διατίθεται φυσικά και σε 4κίνητες εκδόσεις αλλά και εκδόσεις με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT.

Hyundai Kona: Μια άλλη… ειKona

79.101 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2020)

Το Hyundai Kona είναι και αυτό ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αισθητικά μοντέλα της κατηγορίας με την κομψή και δυναμική του εμφάνιση να μπορεί να αποκτήσει ακόμα περισσότερο χαρακτήρα μέσω των επιλογών που προσφέρει προαιρετικά η Hyundai. Κύριο συστατικό για να ενταχθεί στα αυτοκίνητα που «ρίχνουν σαγόνια» αποτελεί αναμφισβήτητα η ιδιαίτερη χρωματικά παλέτα που διαθέτει, με το Acid Yellow χρώμα για παράδειγμα να είναι υπεραρκετό να μαγνητίσει το βλέμμα. Από κει και ύστερα δίδεται η δυνατότητα επιλογής ζαντών 18 ιντσών και μαύρης οροφής, ενώ οι ράγες αυτής και τα φιμέ κρύσταλλα ενισχύουν το προκλητικό του προφίλ.

Είναι high-tech και ποιοτικό, γίνεται και πιο ευχάριστο
Το εσωτερικό του το Kona είναι όμορφο και καλό ποιοτικά με την πιο πλούσια έκδοση Distinctive να ενσωματώνει όλα τα σύγχρονα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας. Διαθέτει οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το σύστημα infotainment και δερμάτινο σαλόνι που ενισχύουν τον όμορφο διάκοσμο, ενώ οι χρωματικές λεπτομέρειες που μπορεί να δεχθεί στα περιγράμματα των αεραγωγών και σε άλλα σημεία, του χαρίζουν και ένα ακόμα πιο νεανικό και ευχάριστο προφίλ.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
DIAGONISMOS BRIDGESTONE
Toyota