Renault Captur Initiale Paris: To Captur-εύεσαι εύκολα

84.489 Επισκέψεις στο άρθρο
 
Η έκδοση Initiale Paris του νέου Renault Captur είναι διαθέσιμη τόσο με τον turbo κινητήρα βενζίνης 1,3 λτ. ΤCe των 155 ίππων, όσο και με τον πετρελαιοκινητήρα 1,5 λτ. dCi των 115 ίππων, ενώ συνδυά
6 Φωτογραφίες »

Η έκδοση Initiale Paris του νέου Renault Captur είναι διαθέσιμη τόσο με τον turbo κινητήρα βενζίνης 1,3 λτ. ΤCe των 155 ίππων, όσο και με τον πετρελαιοκινητήρα 1,5 λτ. dCi των 115 ίππων, ενώ συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (EDC) 7 σχέσεων, με swift by wire λεβιέ ταχυτήτων, που εδράζεται πάνω στην «αιωρούμενη» κεντρική κονσόλα.

Η κορυφαία έκδοση Initiale Paris του νέου Renault Captur χαρακτηρίζεται από τον πληρέστατο εξοπλισμό της ενώ, αισθητικά, μέσω των ιδιαίτερων λεπτομερειών της (μοναδικά χρώματα, λεπτομέρειες χρωμίου, φιμέ κρύσταλλα, ειδικά λογότυπα της έκδοσης και κομψές ζάντες 18 ιντσών), αφήνει με το στόμα ανοιχτό τον παρατηρητή. Περιλαμβάνοντας τα πάντα στο βασικό της εξοπλισμό, αλλά και προσφέροντας, επιπλέον της υπόλοιπης γκάμας, επιλογές διαμόρφωσης, το Renault Captur Initiale Paris κάνει τη διαφορά πέραν των στενών ορίων της κατηγορίας. Με μόλις ελάχιστα στοιχεία να περιλαμβάνονται στη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού, θα επιλέγαμε την πανοραμική ηλιοροφή (κόστους 1.470¤), καθώς χαρίζει επιπλέον πόντους στην αισθητική αρτιότητα του συνόλου, ενώ αναβαθμίζει ουσιαστικά την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.

H κορυφαία έκδοση Initiale Paris του νέου 
Renault Captur συνδυάζει τις δυναμικές γραμμές του αμαξώματος με εκλεπτυσμένα στιλιστικά στοιχεία, κάνοντας τη διαφορά ακόμα και πέραν των στενών ορίων της κατηγορίας.
6 Φωτογραφίες »

H κορυφαία έκδοση Initiale Paris του νέου Renault Captur συνδυάζει τις δυναμικές γραμμές του αμαξώματος με εκλεπτυσμένα στιλιστικά στοιχεία, κάνοντας τη διαφορά ακόμα και πέραν των στενών ορίων της κατηγορίας.


Στυλάτο, σύγχρονο και ποιοτικό εσωτερικό
Το νέο Renault Captur σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, αλλά σε ενθουσιάζει μόλις μπεις στο εσωτερικό του. Στην κορυφαία έκδοση Initiale Paris ξεχωρίζει από τις ποιοτικές και όμορφες επενδύσεις περιμετρικά, τα ειδικής σχεδίασης δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα (του οδηγού είναι και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο) και τα επιμέρους χαρακτηριστικά όπως το θερμαινόμενο τιμόνι, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 7ΆΆ, το σύστημα παραμετροποίησης των χαρακτηριστικών του Multi Sense (σε Eco, Sport και My Sense modes) και τo high-end σύστημα multimedia, με την κάθετη οθόνη αφής 9,3ΆΆ, που προσφέρει τη μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης πληροφοριών στην κατηγορία. Παράλληλα, το premium ηχοσύστημα της BOSE, με 6 ηχεία και «έξυπνο» woofer, που δεν καταναλώνει χώρο από το διαμέρισμα των αποσκευών, δίνει και την «ακουστική» πινελιά στη σούπερ έκδοση του νέου Renault Captur, που κορυφώνει τη γκάμα του γαλλικού best seller. 

Σελίδα 1ΕΡΕΥΝΑ: Οι Top εκδόσεις των μικρών SUV
Σελίδα 2Citroen C3 Aircross: Mε την «λάμψη» της Shine
Σελίδα 3DS 3 Crossback: Κομψοτέχνημα με προεκτάσεις
Σελίδα 4FIAT 500X Sport: Έκδοση που «απογειώνει» την φινέτσα του
Σελίδα 5Ford EcoSport: Η σπορ αύρα της ST-Line & στο EcoSport
Σελίδα 6Ford Puma ST-Line & ST-Line X που κάνουν τη διαφορά
Σελίδα 7Hyundai Kona: Μια άλλη… ειKona
Σελίδα 8Jeep Renegade Limited: Μαγνητίζει
Σελίδα 9Kia Stonic: Ενα Stonic διαφορετικό από τα άλλα
Σελίδα 10Νissan Juke: «Κολλάς» μαζί του
Σελίδα 11Οpel Crossland Χ-Clusive: «Παίρνει» το κάτι παραπάνω αισθητικά
Σελίδα 12Renault Captur Initiale Paris: To Captur-εύεσαι εύκολα
Σελίδα 13Peugeot 2008: Απογειώνεται με μικρές προσθήκες
Σελίδα 14SEAT Arona: Ξεχωρίζει η FR, ακόμα περισσότερο με 2-3 στοιχεία επιπλέον
Σελίδα 15Skoda Kamiq: Εχει στυλ στην έκδοση… Style
Σελίδα 16Suzuki Vitara: Ετοιμα πακέτα με βάση την GLX
Σελίδα 17Volkswagen T-Cross: Ωραία χρώματα & διαθέσιμα αισθητικά πακέτα
Σελίδα 18Volkswagen T-Roc: Το κάνεις όπως ονειρεύεσαι
OPEL NEA MONTELA
test center