Η Nissan δημιούργησε ένα δοκιμαστικό αυτοκίνητο βασισμένο στο LEAF e +.

Tο δοκιμαστικό LEAF έχει μήκος 4.480 χιλιοστά, πλάτος 1.830 χιλιοστά και ύψος 1.540 χιλιοστά.

Στο εσωτερικό, οι μηχανικοί της Nissan έχουν εγκαταστήσει το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας σε οθόνη 12,3 ιντσών,

Στην οθόνη παρουσιάζονται σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες και γραφικά για τη νέα τεχνολογία, βοηθώντας έτσι τους οδηγούς να την καταλάβουν ακόμα καλύτερα.

Nissan LEAF με 309 ίππους δείχνει το αύριο

5.702 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2019)

Η Nissan δημιούργησε ένα δοκιμαστικό αυτοκίνητο βασισμένο στο LEAF e + εξοπλισμένο με νέες τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν στα ηλεκτρικά οχήματα της επόμενης γενιάς της εταιρείας.

Δίνοντας ισχύ σε δύο ηλεκτρικούς κινητήρες έναν σε κάθε άξονα, το συγκεκριμένο χωρίς ρύπους μοντέλο έχει συνδυαστική ισχύ 309 ίππων και 680 Nm ροπής. Αυτή η διάταξη δημιουργεί ένα ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης που συμπληρώνεται από άλλες τεχνολογίες, όπως το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση, αλλά και ένα σύστημα που ελέγχει κάθε τροχό ανεξάρτητα κατά το φρενάρισμα, επιτρέποντας στους οδηγούς να απολαμβάνουν όσο τα δυνατόν περισσότερο τη διαδικασία των στροφών.
 
«Σύντομα, η Nissan θα ξεκινήσει την επόμενη γενιά ηλεκτρικών οχημάτων που θα είναι μια πραγματική ανακάλυψη», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του τμήματος έρευνας και μηχανικής Τakao Asami. «Η νέα τεχνολογία για ηλεκτρικά four-wheel-control, που τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ενσωματώνει τις τεχνολογίες τετρακίνησης της Nissan, με την τεχνολογία ελέγχου ανάρτησης και θα έρθει για να κάνει ένα τεράστιο άλμα στην επιτάχυνση, τις στροφές και τις επιδόσεις πέδησης», ολοκλήρωσε.
 
Επιστρέφοντας στ αυτοκίνητο, το δοκιμαστικό LEAF έχει μήκος 4.480 χιλιοστά, πλάτος 1.830 χιλιοστά και ύψος 1.540 χιλιοστά, που σημαίνει ότι είναι 10 χιλιοστά μικρότερο, 42 χιλιοστά ευρύτερο και 10 χιλιοστά ψηλότερο από το κανονικό, ενώ  διατηρεί το ίδιο μεταξόνιο 2.700 χιλιοστών. Διαθέτει επίσης διευρυμένα φτερά και ζάντες 17 ιντσών που συνδυάζονται με ελαστικά 215/55 μπροστά και 235/50 πίσω.
 
Στο εσωτερικό, οι μηχανικοί της Nissan έχουν εγκαταστήσει το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας σε οθόνη 12,3 ιντσών, στην οποία μεταξύ άλλων παρουσιάζονται σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες και γραφικά για τη νέα τεχνολογία, βοηθώντας έτσι τους οδηγούς να την καταλάβουν ακόμα καλύτερα.

Hyundai
OPEL